Vis os dit hjem: Carla Sofie Molge

Facts


Carla Sofie Molge

Carla Sofie er 23 år, og bor sammen med sin kæreste i en stor lejlighed på 78 m2 i Aalborg.

Carla Sofie er 23 år, og bor i en dejlig, stor lejlighed sammen med sin kæreste Jonas. Carla Sofie studerer til dagligt til finansøkonom på University College Nordjylland. Ved siden af studiet arbejder hun i lufthavnen, og så er hun netop i gang med at starte sin helt egen boligblog op, som vi selvfølgelig glæder os til at besøge 🙂

Nedenfor byder Carla Sofie dig indenfor i sin lejlighed, som bærer præg af hendes minimalistiske stil samt masser af personlighed i form af loppefund, industrielt design og gør det selv projekter. Lejligheden er indrettet med med afdæmpede og kolde nuancer:” Jeg kan ikke få ro, hvis der indgår for mange farver i indretningen og de farverige genstande ender altid med at blive skiftet ud igen.  Derfor indgår der kun farver i vores indretning i form af skønne grønne planter i alle slags afskygninger. Dette gør også, at vi begge bedre kan slappe af, når vi er hjemme fra en ellers stresset hverdag med job og studie”.


Carla Sofies absolutte yndlingsrum er køkken-alrummet:” Her opholder vi os mest, hvorfor det har været vigtigt for os, at det er hyggeligt, selvom rummet virker stort og åbent. Derfor valgte vi allerede, da vi flyttede ind i november at male væggen mørkegrå, så den skabte et varmt og hyggeligt look, der passede til årstiden. Fornylig har væggen så igen fået en tur med malerpenslerne, hvor vi valgte en lys grå farve, hvilket komplementere de mange grønne planter, mørke nuancer og plakater helt perfekt”.


Køkkenet er småt, dog superhyggeligt og fyldt med skabsplads og stilleben.


Reolen her har også en særlig plads i Carla Sofies hjerte:” Ét af mine favoritmøbler herhjemme må være den lækre reol fra IKEA, som jeg har skåret lidt af benene for at give den et mere enkelt udtryk. Mange har efterhånden spurgt indtil hvor den er fra. Og folk bliver overrasket, når jeg fortæller den er fra IKEA. Så påstanden om, at IKEA er et kæmpe no go, hvis man vil indrette med go stil er jeg bestemt ikke enig i. Jeg indretter med sorte, hvide eller grå møbler for at de fremstår tidsløse til en hver stilændring”. 


Gangen i lejligheden er lang og smal, hvilket har været lidt af en udfordring for parret: ”Det har været en udfordring at indrette gangen, så den både tilgodeser den praktisk funktion samtidig med den skaber en hyggelig og velkommende atmosfære, så vores gæster kan føle sig hjemme, når de træder indenfor. For at bryde den lange hvide flade er der hængt dots op i forskellige størrelser fra Muuto, frame kasser og spejl fra By Lassen, samt en lækker rustik bænk lavet ud af traller”.

Parrets soveværelse er indrettet med minimalistiske og afdæmpede farver. Det sorte hyldesystem giver en god kontrast til resten af soveværelset. 


I soveværelset ses også en rå mustensvæg, som var noget af det parret faldt for, da de valgte lejligheden:” Den giver et råt New Yorker Look, som vi begge er helt vilde med og så bryder den så fint med de ellers stilrene linjer, som præger vores stil.  Foran væggen har jeg placeret vores tøjstativ, der er lavet ud af vandrør, en gammel trappestige i træ fundet på loppemarked til nips og planter. Derudover har jeg hængt vandrør op i loftet til ophæng af gamle arbejdslamper samt en blomsterkasse i metal fra Netto som hylde”. 


Carla Sofie er lige så vild med grønne planter som vi er her på redaktionen. Derfor kan det ofte være svært, at tage på en shoppingtur uden at købe et par stykker med hjem:” Jeg kan simpelthen ikke få nok af grønne planter, selvom min kæreste har forbudt mig at købe flere, får jeg alligevel sneget dem med hjem, når jeg er ude at handle. De er ikke bare dekorative, de er faktisk også med til skabe et sundere indeklima, som jeg i øvrigt bruger som argument over for min kæreste”.


Et at de steder, vi misunder Carla Sofie mest for i lejligheden er hendes altanen. Her har hun indrettet sig med en masse fine, grønne planter og et hyggeligt lille hjørne med plads til bord og stole:” Vores skønne grønne altan indeholder sparsomt med plads, hvorfor det har handlet om at tænke praktisk – selvfølgelig uden at blive alt for kedeligt. Jeg har valgt at placere et lille plantebord i siden af altanen til krydderurter, opbevaring af minigrill og vintage franske metalkasser, der giver en god kontrast til de grønne planter og bløde tekstiler. Derudover er der lavet et lille bord ud af en kabeltromle til bordplade og hængt espalier op på væggen til ophæng af blomsterkasser. Alt sammen for at skabe en hyggelig og nærmest sydlandsk stemning”.

Vil du se mere til Carla Sofie? Så kan du finde hende på Instagram under navnet @Carlasofiemolge.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være