Vis os dit hjem: Sidsel Korsgaard

Facts


Sidsel Korsgaard

Sidsel er 29 år og er bosat i en 40 kvadratmeters lejlighed på Østerbro i København.

Sidsel Korsgaard er 29 år, og bor i en farverig 2-værelses lejlighed på Østerbro i København. Sidsel byder dig indenfor i sit 40 kvadratmeters univers, som byder på egne fotografier, DIY-projekter og masser af kant.

Sidsel elsker at være kreativ, når det kommer til indretningen af boligen, men da hun har boet i bofællesskaber indtil for ganske nylig, har hun desværre ikke haft chancen for, at kunne folde sig ud før nu, og det må man sige at hun har gjort ganske godt. Faktisk så godt at hun også har opstartet bloggen Homescapecph, hvor man kan følge Sidsels fine projekter. Udover at blogge, så arbejder Sidsel som fuldmægtig i Transport- og Bygningsministeret. 

Sidsels bolig bærer præg af, at hun har forskellige ønsker til boligen – hun er nemlig vild med det minimalistiske og rene look, men samtidig skal det også være praktisk på grund af mangel på plads. Sidsel har også inddraget farver, fotografi og diverse DIY-projekter, for at give hjemmet en smule mere kant.
Da Sidsel flyttede ind i lejligheden på Østerbro, besluttede hun sig for, at starte helt fra scratch med indretningen. Ovenfor ser I Sidsels hyggelige stue. Puderne på spisebordsstolene har Sidsel selv lavet, og den fine gyngestol er et arvestykke fra bedsteforældrene. 


Sofaen var det første køb, som Sidsel gjorde da hun flyttede:” Jeg har meget bevidst styret uden om de ‘sikre’ sofafarver som grå eller sort, som næsten alle andre har. I stedet har jeg fået resten af stuen til at passe til sofaen”.


Spisebordet er et af de steder i lejligheden, hvor du ofte kan finde Sidsel:” Spisebordet er et af de steder i lejligheden jeg bruger mest, både til at spise og arbejde. Jeg har desværre ikke haft plads til et stort spisebord, men det runde bord fungerer overraskende fint. Når vennerne er forbi til mad og vin kan der faktisk sidde en del rundt om det! Billederne på væggen er en blanding af mine egne fotografier og grafiske prints”.


På Sidsels TV-bord finder du en masse smukke og farverige tiles. Sidsel drømmer om, at kunne dække en hel væg i sit fremtidige køkken med de smukke tiles.


Hos Sidsel får køkkentingene lov til at stå fremme:” Jeg var så heldig at flytte ind i en lejlighed, hvor der næsten lige var etableret nyt køkken. Dog var den hvide højglansstil lige en anelse for poleret til min smag. Jeg har givet det lidt kant med en harlekin wallsticker på lågerne og de små String-hylder, hvor de pæneste køkkenting kan få lov at stå fremme”.


Soveværelset er spækket med minder fra Sidsels rejser og fra oplevelser i København:” Jeg elsker at fotografere og på billedvæggen i mit soveværelse har jeg hængt mine bedste billeder op. De fleste billeder er fra rejser, men nogen af dem er også fra Købehavn. Jeg skifter jævnligt billederne ud med nye billeder, så jeg bliver aldrig træt af at kigge på dem!”.


Ovenfor ses Sidsels skønne udsigt fra soveværelset til gården, dog har hun en lille drøm om, at få etableret en altan i stedet for en vindueskarm:” Jeg ønsker mig vildt meget en altan som skal gå ud fra netop dette vindue. Spørgsmålet er oppe og vende i min ejerforening, men det tager vildt lang tid at få truffet en beslutning. Så indtil videre må jeg nøjes med at sidde i vindueskarmen og slikke sol”.


I soveværelset har Sidsel også været kreativ. Hun har nemlig opgraderet sin IKEA-kommode med nye greb og en smuk mintfarve, som passer til resten af lejligheden.

Vil du se flere billeder fra Sidsels smukke hjem? Så kan du finde hende på Instagram under navnet @homescapecph

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide