De bedste skjulte boligbutikker i Aarhus

Mette er kvinden bag den inspirerende blog Chaotic Harmony. Her skriver Mette om alt fra boligindretning, planter og DIY-guides til de mere personlige indlæg om små hverdagsglæder – så hvis du er vild med boligblogs, hvor du kender afsenderen, så skal du helt sikkert slå et smut forbi Chaotic Harmony.

Nedenfor giver Mette sit bud på de bedste, skjulte boligbutikker i Aarhus. God fornøjelse!

_____

I dag er det min tur til at dele noget fra det felt, jeg bruger størstedelen af min tid på; bolignørderi, og jeg vil gerne dele 7 små århusianske bolighemmeligheder med Jer. Så hvis du bor i Aarhus eller skal besøge Aarhus i nærmeste fremtid, så tag min lille guide under armen, og du burde være godt på vej til at finde byens bedste skatkamre med alt til boligen!


Interiørfabrikken

Interiørfabrikken står på min liste over favoritshoppesteder i Aarhus! De sælger designartikler fra en masse upcoming designere. Butikken er gemt dejligt væk på en sidegade tæt ved busstationen, og den er æstetisk og smukt indrettet i de små, hyggelige lokaler. Den her butik må I simpelthen ikke misse!


Interiørfabrikken
Fredensgade 29
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Tirsdag – fredag: 11 – 17.30
Lørdag: 10 – 14

Balsalen

I en hyggelig lille baggård i hjertet af Aarhus ligger Balsalen – den fineste lille butik med nogle af mine absolutte boligfavoritter. De sælger både nyt og gammelt og småt og stort, som er specielt udvalgt. Det er min top 5, når folk spørger, hvor de skal tage hen for at kigge på bolignips, som er skævt, smukt, fedt, elegant og anderledes.

Balsalen
Frederiksgade 12-14
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag – fredag: 11-17:30
Lørdag: 10-15:00

 

LÆS OGSÅ: Din weekend guide: København & Aarhus


Smeltt

Den lille hyggelige butik, Smellt, ligger i en kælder på Frederiks Alle i Aarhus et lille stykke væk fra den typiske ”turistrute”. Ejeren er venlig og snaksalig, og så har de virkelig mange fine retroitems, som jeg altid er klar til at tage med hjem!


Smeltt
Frederiks Alle 114
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag: 11-17:00
Onsdag: 11-14:30
Torsdag: 11-17:30
Fredag: 11-18:00
Lørdag: 10-14:00


A room above

Naboen til Smellt hedder ”A room above” og er en butik i to etager. Ejeren kombinerer nyt med gammelt på en stilet og autentisk facon. Jeg er helt tosset med alle de små finurlige ting, som man kan gå på jagt efter i butikken!

A room above
Frederiks Allé 114
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Torsdag: 11-17:30
Fredag: 11-18:00
Lørdag: 11-14:00


Grün Aarhus

Grün i Aarhus ligger på en af Aarhus’ hyggeligste gader efter min mening, nemlig Jægergårdsgade. Butikken er indrettet stilet, men anderledes, og man kan virkelig finde meget lækkert boligtilbehør, som er nøje udvalgt og sorteret. I vil ikke gå glip af denne lille perle!

Grün Aarhus
Jægergårdsgade 46
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 11-17:30
Fredag: 11-18:00
Lørdag: 10-14:00


1000ting

Så er turen kommet til en gammel kending hos mange århusianere. 1000ting ligger også på Jægergårdsgade og hos dem finder man virkelig altid noget til hjemmet. De har de lækreste sager i alt fra badeværelsestilbehør til tapet og lamper.

1000ting
Jægergårdsgade 18-20
Aarhus C

Åbningstider:
Mandag – fredag: 10-17:30
Lørdag: 10-14:00

 

LÆS OGSÅ: Guide: Aarhus bedste pizza

1 1 Textil

Jeg har besøgt 1 1 Textil mange gange, imens jeg har boet i Aarhus og især imens jeg skrev for et lokalt blad om, hvor man finder byens bedste keramik. Lige præcis dét finder man hér, og selvom det kan synes ret proppet på hylderne, så er alle produkter farvesorterede og velsorterede.

1 1 Textil
Grønnegade 41
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag – tirsdag: 12-17.00
Onsdag – torsdag: 11-17:30
Fredag: 11-18:00
Lørdag: 10-15.00

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være