IKEA lancerer sin helt egen unisex cykel

I sidste uge afslørede vi Søstrene Grenes smukke, nye kollektion og i denne uge har vi endnu en nyhed, som vi vil dele med jer. IKEA kommer nemlig med deres første cykel til oktober, og vi glæder os. Cyklen er en unisex cykel, så der er altså rig mulighed for at kæresten kan låne den en gang i mellem.

LÆS OGSÅ: Sneak peek: Her er Søstrene Grenes nye kollektion 

Dog er det ikke kun en cykel IKEA kommer med. De har nemlig også lavet cykeltilbehør til cyklen, og her kan der blandt andet nævnes bagagebærer, cykelkurv, cykelanhænger, lås, cykelhjelm m.m. Priserne er ligger fra 49 – 4.999 kr.

Se den nye cykelkollektion lige her:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og