Louise Dorph lancerer egen kollektion: A SIMPLE MESS

Vi var her på ChriChri redaktionen så heldige at være med til lanceringen af Louise Dorphs første kollektion for sit helt eget interiør brand; A SIMPLE MESS, hvor hun som navnet antyder, lægger vægt på det simple men smukke rod – rodet som skal afspejle Louises eget levende univers, hvor der er plads til dimser og krimskrams på skrivebordet og vejkantsukrudt i vaserne.

LÆS OGSÅ: DIY Guide: Lav dine egne seje dispensere til lotion & sæbe

Måske kender du fra Go’ morgen Danmark, hvor hun er fast ekspert i boligindretning. Louise Dorph har med sin baggrund som stylist og chefredaktør på Bolig Magasinet altid haft en passion for interiør og for at skabe smukke omgivelser og har med succes skabt en meget smuk kollektion med over 200 forskellige produkter. Louise har været kreativ helt ned til nederste detalje og har sammensat en kollektion, hvor naturlige materiale og et unikt håndværk har været et fokuspunkt. 

Samme dag som lanceringen, gik Louises webshop asimplemess.dk også i luften, hvor det er muligt at købe produkterne fra A SIMPLE MESS.

LÆS OGSÅ: Vis os dit sommerhus: Trine Louise Sivkjær

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og