IKEA katalog på gaden: Sig farvel til forventningerne

Facts

Trykt på 100 procent FSC certificeret papir

Udkommer i 211 mio. eksemplarer

Kommer i både en trykt og en udvidet digital udgave

Årets IKEA katalog udkommer lige om lidt. Fra tirsdag d. 16. august kommer kataloget ud i postkasserne – vi glæder næsten lige så meget som til det nye ChriChri magasin! I år sætter IKEA fokus på livet i og omkring køkkenet, og sammen med de mange nye produkter og miljøer i kataloget følger der en opfordring: ’Drop forventningerne og følg i stedet din egen opskrift på et godt hverdagsliv’.

I takt med, at mængden af delte fotos af perfekt anrettede tallerkner, smukke middagsborde og nøje gennemtænkte indretninger er eksploderet på Facebook og Instagram, er forventninger til det perfekte, billedskønne liv i hjemmet steget. ’Lad dig ikke stresse’, lyder det fra IKEA, der i de kommende uger udsender årets katalog. IKEA mener, det er på tide at sige farvel til forventningerne og goddag til et afslappet hverdagsliv på egne præmisser.

LÆS OGSÅ: Et lille hjem med store muligheder

Vi ved, at mange danskere stresser i hverdagen for at få det hele til at gå op med karriere, familieliv, et flot hjem og sund og lækker mad. Der er et kæmpe forventningspres til, hvordan ting bør være. Det ønsker IKEA ikke at bidrage til. I stedet stiller de mulighederne til rådighed og opfordrer danskerne til at sætte sig fri af forventningerne og finde deres egen måde. Det skal der være plads til. IKEA håber at dette års katalog kan få danskerne til at leve et liv, hvor de bekymrer sig mindre om andres mening og mere om, hvad de selv vil.

Samværet er det vigtigste 

IKEA kataloget viser, at det uperfekte kan være mindst lige så perfekt som det perfekte. Det afspejler og anerkender, at hverdagen sjældent er så pletfri, som vi forestiller os og minder os om, at det ikke er evnen til at pynte et bord til perfektion, men samværet omkring bordet, der er det vigtigste. Så skidt med om nogle af gæsterne må nøjes med en taburet eller en kontorstol. 

LÆS OGSÅ: 5 fund der giver mere plads i din bolig

Ved at give slip på forestillingen om, hvordan det perfekte hjem ser ud, får du mere plads til at leve livet. Og der er aldrig gået skår af nogen, fordi der er fem forskellige stole om bordet, du bruger en kop som morgenmadsskål, eller tallerkenerne ikke er ens. Skab et hjem som gør dig glad, et hjem som har personlighed og et hjem som er perfekt for DIG. 

 Se tankerne bag dette års IKEA katalog i videoen herunder. 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide