[single_post_category_name]

Sådan laver du dine egne klude

Du har måske allerede set diverse DIY-guides med garn på blogs og de sociale medier. Garn er nemlig gået hen og blevet supertrendy, og så er det bare lidt sejere, at sige at man selv har lavet sin garn karklud, frem for at have købt et par engangsklude i Netto. 

Men hvordan kommer du i gang? Vi giver dig tre gode tips her:

1. Start med at finde ud af hvilke farver dit garn skal være. Ønsker du blå, hvid eller en tredje farve? Derudover skal du finde ud af hvilket materiale du ønsker at dit garn skal være – skal det være økologisk bomuld? almindelig bomuld? eller måske noget helt andet? Du kan se et bredt udvalg af garn lige her

2. Hvis du ikke er vant til at hækle, så er det nemmest at gå efter en opskrift eller en DIY-guide online. Se eksempelvis denne guide til ensfarvet klude eller denne guide til dem med lidt ekstra farve.

3. Tag dig tid! Lad være med at stresse afsted med dit nye kreative projekt. Læg alle materiale foran dig – garn, hæklenåle, saks m.m. Sæt noget musik på, lav en god kop te eller kaffe og hyg dig med det. Som de kloge siger ”Rom blev ikke bygget på en dag”.

Psst… Du kan også lave de fineste værtindegaver med garn. Se blandt andet den her DIY-guide på den sejeste Wall Hanger.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide