Vis os dit sommerhus: Trine Louise Sivkjær

Facts


Trine Louise Sivkjær

Trine Louise er gift med Daniel, og sammen har de to børn. De bor til dagligt i Glenstrup og købte i 2014 deres drømme sommerhus.

I denne udgave af ‘Vis os dit hjem’, byder vi jer indenfor i det dejligste sommerhus i det nordjyske tæt ved vand og smukke omgivelser. God fornøjelse!

Trine Louise Sivkjær er 28 år og gift med Daniel. Sammen har de to børn, Ditlev på 3 år og Lotus på 6 måneder. Parret bor til dagligt i Glenstrup, og købte i 2014 deres drømme sommerhus tæt ved havet, familie og venner.
Trine Louise kalder deres sommerhus for kærlighedshuset:” Vores sommerhus er vores fristed. Også kaldet ’kærlighedshuset’ . Som barn kom jeg selv i et sommerhus i Blokhus med min mormor, og jeg har de dejligste minder derfra. De minder og værdier, jeg fik med mig fra den tid – vil jeg give videre til mine børn. Hvorfor hele ”sommerhus- konceptet” er og bliver en meget vigtig del af mine/vores børns barndom og opvækst”.

Når man træder indenfor i parrets sommerhus mærker man hurtigt stemningen af landidyl og afslapning:” Jeg elsker farver og det bærer mit sommerhus også præg af. Jeg er altid meget inspireret af naturen – plukker altid friske blomster fra haven til vaserne”.

I køkkenet er de gamle overskabe blevet revet ned, og udskiftet med hylder:” Her har jeg tallerkener, klare glas med brugbare råvarer, olier, krydderier, spækbrætter og andet godt stående året rundt. Den smukke røde sommerfugl fra Hagedornhagen harmonerer med de øvrige farver i stuen”.

I Trine Louises køkken ses også en af de fine String Pocket køkkenhylder. Her finder du nogle af de ting, som hun bruger ofte, så som rummelige kopper, stempelkander og selvfølgelig champagneglas.

Her ses soveværelset, som er indrettet med fine retrofund:” Farverne er nøje udvalgt og går igen ude i gangen. Skabet er et gammelt skab, som jeg fik af nogle venner flere år tilbage, som jeg sleb ned og malede. Gulvtæppet er fra HAY. Som i øvrigt også er et af mine yndlings brand”.

Her ses børnenes udkigspost:” Det er så hyggeligt at sidde her og kigge ud, når det regner udenfor. Hylderne er fyldt op med små ting, som er fundet på loppemarkeder, arvestykker og fund fra stranden, som er sorteret og lagt i klare glas. På hylderne finder du alt, som giver en skøn sommerhus stemning”.

Trine Louise elsker at have gæster, og dække fint op:” De smukke tallerkener er et arvestykke. Farven er så skøn og de bruges til alle tænkelige måltider. Jeg elsker at have gæster – og det har vi ofte. Mine borde dekoreres med vilde blomster, strandskaller og malede sten, som børnene hjælper til med at finde og ligge på plads”.

Til sommerhuset er en tilhørende terrasse, hvor der er plads til at hygge sig på en dejlig sommerdag. Om terrassen siger Trine Louise selv:” Fliserne er lagt i 30×60, så de passer med husets beklædning. Det giver et så roligt og afdæmpet udtryk – så har jeg frit spil til at dekorere og samle af naturens gaver. Jeg har altid spændende projekter i ærmet”.

Vil du se mere til Trine Louise? Så kan du følge hende på Instagram under navnet @Tlpdd. 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være