Vis os dit hjem: Ditte Gimm

Facts


Ditte Gimm

Ditte er bor i 68 mi Aarhus sammen med kæresten Casper.

Ditte Gimm er 26 år, og er bosat i en lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus sammen med kæresten Casper. Parrets fine hjem er 68 m2 og består af en lille entré, et køkken, en stue med plads til spisestue, et soveværelse, et badeværelse og en skøn altan med direkte nedgang til gårdhaven. Nedenfor byder parret os indenfor i deres skønne hjem.

Parrets hjem er en god blanding af nyt og gammelt, dyrt og budget. Om lejligheden siger Ditte:

– Vores hjem er en god blanding af nyt og gammelt, samt dyrt og budget. Jeg elsker nemlig at mixe og matche. Vi har både ting som vi har sparet sammen til over længere tid, samt ting som vi har fundet på loppe- og retromarkeder. Derudover elsker jeg at indrette med planter, da jeg synes det giver noget liv og hygge til indretningen.
Stuen er indrettet med en smuk, blå velour sofa med en tilhørende gul puf. De to farver er supersmukke sammen. Ved siden af sofaen står en charmerende, vintage bladholder i messing.

– I stuen har vi lige købt denne nye blå velour sofa fra Sofakompagniet. Vi har virkelig haft svært ved at finde en sofa som var lige os, hvilket har betydet at vi har haft en del sofaer gennem de år vi har boet sammen. Faktisk er vi oppe på 4 stk. på 4 år. Noget der bliver joket en del om i vores omgangskreds. Den karrygule puf er også fra sofakompagniet, sofabordet er fra OxDenmarq, messingrammerne fra Just Spotted og tæppet fra Ellos.

Ditte har altid haft en stor kærlighed til teaktræsmøbler, og selvom hun ofte flytter rundt og laver om i parrets hjem, så er denne kommode aldrig kommet ud. 

– Jeg tror aldrig at jeg kommer til at skille mig af med den lille kommode. Jeg håber nemlig at vi en dag får en lidt større entré den kan stå i.

Ovenfor ses parrets læsehjørne.

– Stolen er fra IKEA, barbordet er fra OxDenmarq og TV-bordet er fra IKEA, hvor vi selv har skåret en træ bordplade til, og lagt henover for at give et mere lækkert udtryk. Lyskæden i hjørnet er fra Housedoctor. Min yndlingsplante, nemlig Monstera planten er ved at vokse sig stor og flot i hjørnet.

Spisehjørnet er Dittes yndlingshjørne, og det er her hun bruger mange af sine timer:

– Spisehjørnet er mit yndlingshjørne i hele lejligheden. Udover at spise der bliver det også brugt som skrivebord til bloggen samt min kærestes studie. Plankebordet har mine forældre lavet til os, bænken har min bror lavet ud af en gammel murer tralle. Egentlig til vores gårdhave, men jeg syntes den var så fed, at den kom ind i stuen efter lidt tid. Både Louis Poulsen pendlen og messing lampen er købt på dba.dk. Billedvæggen er lavet med plakater fra By Garmi, Trine Holbaek Design og Vee Speers. Kurven til blade er købt brugt på Retroguld markedet og stolene er IKEA.Her har Ditte indrettet sig med en smuk hylde i teak, som også fungerer som et skrivebord.

Når der skal spises morgenmad, laves der kaffe på parrets hyggelige kaffestation:

– Vores morgenmadsspot i køkkenet, som også er vores kaffestation. Espressomaskinen er en Delonghi, hylden er en String og kopperne er blandede fra Søstrene Grene, Loppefund og Decorate. Taburetten samt den lille teak hylde er også loppefund.

Parrets soveværelse er indrettet med en seng, et klædeskab og en reol til sko, tasker og smykker. Den flotte sengegavl og det fine sengebord er fra PyttLiving.

– Sengegavlen og sendebordet er en smart løsning, når man ikke har så meget gulvplads til et rigtigt sengebord.

Det sidste sted vi skal besøge i parrets lejlighed er deres charmerende altan. 

– Bænken her er tænkt som en daybed, så man kan slænge sig når man kommer træt hjem fra arbejde. Grill og havebord er fra IKEA.

Vil du se mere til Dittes smukke hjem? Så kan du følge hende på bloggen www.ditteblog.dk og på Instagram under navnet @Ditteblog.

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og