[single_post_category_name]

Julie Wettergren: DIY Brudebuket

Mange af jer kender allerede Julie Wettergren fra Instagram, hvor hun viser os fantastisk, smukke billeder af diverse DIY-projekter, smykker, kager og meget mere. Nogle har måske også været forbi hendes kreative blog – bywettergren.com, hvor hun deler DIY guides, smukke billeder og masser af inspiration med sine læsere. Herudover har Julie udgivet bogen Blomstrende Ideer, som du kan læse meget mere om her.

Nedenfor giver Julie Wettergren dig sit bud på den smukkeste brudebuket. God fornøjelse!

_____

I denne brudebuket har jeg valgt, at blande købte blomster fra ‘De fire årstider’ med blomster fra vejkanten og min have.  

Herunder ses mit udvalg de blomster jeg vil bruge.

Øverst: Før jeg har gjort dem “klar” til at binde.

Nederst: Efter.  

Jeg gør blomsterne klar ved at fjerne alt overflødigt grønt nedadtil, og giver efterfølgende, samtlige blomsters stilke, et skråt snit med en skarp kniv.  

Når du har ordnet og klargjort alle dine blomster, er du klar til at binde din buket. 

Start med at krydse 2-3 blomster for at danne midten for din buket. Arbejd dig herefter rundt, ved at blive ved med at krydse venstre om. Hermed vil blomsterne begynde at danne den ønskede spiralform. Fortsæt indtil at buketten har den ønskede størrelse.  

Kig derefter på din buket, og vurder om du synes den form og farvemæssigt har balance. Hvis du føler buketten fx. mangler en mere, af en af blomsterne et sted, så kan du sagtens stikke en blomst ind, hvor der mangler. Herefter finder du stilken, og trækker blomsten ned i højde med resten af buketten.  

Når buketten har både ønsket størrelse, form og balance, klipper du stilkene til. Til sidst tager du noget sejlgarn (eller andet snor) og binder rundt om stilkene, der hvor de krydser, og altså dermed fylder mindst. 

Nu er din buket færdig – Sæt et godt stykke fugtet papir og en lille plasticpose rundt om stilkene. Til allersidst vikles et fint bånd udenom, så den ligger godt i hånden på bruden.

Rigtig god fornøjelse 🙂 

Kan indeholde affiliate links.

Gem

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide