Nyheder fra HANDVÄRK: Tag forskud på julegaven & spar 1.200 kr.

I samarbejde med den talentfulde designer Laura Bilde tilføjer HANDVÄRK nu den første lampe til den populære kollektion af marmorborde og luksuriøse Daybeds.

Den nye lampe, Studio Floor Lamp, har et industrielt look der er direkte inspireret af traditionelle og professionelle foto-studio lamper. Lampen kommer i butikkerne i december 2016, men kan altså allerede nu bestilles.

Køb nu og spar 1.200 kr.

De første pre-orders honoreres med 1.200 kr. i rabat, og lampen vil blive leveret i december. Kampagnen kører frem til 12. september, så hvis du skal nå at spare penge på julegavekøbet, så er det altså nu du skal slå til.

Normalprisen: 5.180 kr.
Prisen frem til 12. september: 3.980 kr.

Spar yderligere 200 kr. med ChriChri

Vi har faktisk også lidt ekstra rabat til vores søde læsere! Hvis du indtaster koden ChriChri som discount code, så sparer du fragten, som på normalvis ligger på 200 kr. 

Du kan læse meget mere om lampen, samt bestille den lige HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være