Sådan fornyer du dit hjem uden renovering

Trænger du til at der skal ske noget nyt i dit hjem, men uden at du er klar til den helt store renovering? Så bare rolig. Vi har samlet fire måder, hvorpå du kan forny dit hjem uden at skulle bruge oseaner af tid og penge. 


Tapet og farver

En nem måde at forny dit hjem på, er at give dine vægge lidt farve. Her kan du vælge at male en enkelt væg eller hele rummet, alt efter hvad du er til. Er du ekstra modig, kan du tapetsere dine vægge med et smukt mønster i stedet. 

LÆS OGSÅ: 5 fund der giver mere plads i din bolig


Skift dine greb på skuffer og låger

Har du et klædeskab eller en kommode som kunne trænge til en lille make-over? Så skift grebene. Det er supernemt, og så gør det virkelig en stor forskel for møblet og rummet – så er spørgsmålet bare hvilke greb du skal væge? 😉 


Byd naturen indenfor

Hvis du endnu ikke har fået planter ind i dit hjem, så er det et supergodt sted at starte. Planterne er nemlig med til at give masser af farve og liv til rummet – så skynd dig ned i din favorit plantebiks og shop amok i Kaktus, Pilea eller måske en Monstera?

LÆS OGSÅ: Sådan får du dit IKEA køkken til at ligne en million


Skift overfladerne i køkkenet

Vi har faktisk nævnt det et par gange før, men nu siger vi det igen. Skift dine overflader ud i køkkenet. Der findes et hav af låger i forskellige farver og mønstrer, som passer perfekt til et IKEA køkken, og vi er sikre på at skifter du dem, så vil det føles som om, at du har fået et helt nyt køkken.

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide