Sådan indretter du et mini soveværelse

Her på redaktionen bor de fleste af os i mindre lejligheder i København, og vi har derfor ikke meget plads, at gøre godt med. Et af de rum, som blandt andet er af få kvadratmeter er soveværelset, men hvordan indretter man lige sådan ét? Det giver vi dig svaret på her.


Nemme opdelinger

Bor du i en 1-værelses lejlighed? Så er der også rig mulighed for at dele rummet op. Lad dig inspirere af billedet ovenfor, hvor rummet er blevet opdelt med et gardin – en nem og billig løsning.


Højder giver mere plads

Sov i højder og få plads til meget mere i rummet. Gør som ovenfor og lad garderoben være under sengen. På den måde sparer du på dine kvadratmeter, og kan få plads til meget mere. 


Hængende lamper

Med hængende lamper har du muligheden for at få en natlampe, som ikke tager plads i rummet. Indret dig med en billedhylde, som på billedet ovenfor, og klips dine natlamper fast derpå – det er smart, og så ser det superfint ud!


Udnyt de hyggelige kroge

Er dit soveværelse så småt, at der kun er plads til en seng? Så sørg for at udnyt den hyggelige krog. Se det som en lille hule, der skal indrettes og udnyt vindueskarmene og væggene til stearinlys, bøger og stilleben.


Hylder er din ven!

Hylder fylder ingenting, og er derfor et must-have, hvis du bor småt. Hylder kan bruges som opbevaring af sko eller som et hyggeligt lille natbord ved siden af sengen. Du kan også hænge en hylde op og bruge den som skrivebord – mulighederne er mange. Det handler blot om at være fantasifuld.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og