Vis os dit hjem: Anne Sophie Gosvig-Jensen

Facts


Anne Sophie

Bor i en 83 m2 lejlighed i Roskilde. Her bor hun sammen med sin kæreste. 

I denne uge byder vi dig inden for hos Anne Sophie, som til dagligt arbejder her på redaktionen. Anne Sophie bor sammen med sin kæreste i en 83 m2 lejlighed i Roskilde. Fordelt på de 83 m2 har parret tre værelser – en stue/spisestue, et køkken og et soveværelse. Se med nedenfor, hvor Anne Sophie viser sit smukke hjem frem.
Når vi træder ind i lejligheden, bliver vi mødt af en sød lille bænk beklædt med et smukt dyreskind. Her har Anne Sophie gjort gangen indbydende med en lille plante og et par magasiner. 
Det næste rum vi skal besøge er stuen, som er inddelt med et hyggeligt sofaområde og et spiseområde. Sofaområdet er fyldt med smukke stilleben i naturfarver og grønne planter. På bordet har Anne Sophie en coffee table book liggende, som er med til at give personlighed og charme.
Spisestuen er indrettet med et langt og rustikt spisebord. Resten er rummet er holdt i sorte og hvide farver, hvilket passer perfekt til det minimalistiske look, som parret har i lejligheden. Anne Sophie har et smukt spejl stående på parrets skænk, hvilket er med til at gøre rummet større. På væggen ved siden af spisebordet ses et stort maleri, som er malet af Anne Sophies morfar. 
Det sidste rum, vi skal besøge, er parrets soveværelse. Her har de indrettet sig med et råt og minimalistisk udtryk – vi er især vilde med den superseje garderobe stang, som hænger på væggen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide