Vis os dit hjem: Anja Nielsen

Facts

Anja Nielsen

Anja bor i Herning sammen med sin kæreste Anders og deres franske bulldog Caj Verner.

Gem

Anja Nielsen er 27 år, og bor i Herning sammen med kæresten Andres og deres franske bulldog Caj Verner. Anja er uddannet Retail Designer, og arbejder til dagligt for boligshoppen Luxo Living, hvor hendes primære opgaver er styling, indretning og koncept udvikling. Anders er tidligere håndværker og arbejder nu som bygningskonstruktør. 

Anjas forhold til sit hjem, er at det frem for alt er hendes omdrejningspunkt – et sted hvor der er plads til kærlighed, passion og engagement. Anders og Anjas fælles passion er designe, bygge og skabe deres eget personlige look, hvilket man sagtens kan se i parrets hjem som er fyldt med smukke designfund og personlighed.
Det første rum vi skal besøge er parret køkkenet, som er indrettet med et stort vindue fra gulv til loft: ”Det store vindue i køkkenalrummet, var en sidste øjebliks beslutning. Vinduet er lavet helt ned i niveau med det smukkeste udsyn til haven”.
Farverne i køkkenet er holdt i sort og hvid. Herudover ses der smukke, grønne planter rundt i køkkenet, som er med til at give sjæl og varme.
Reolsystemet ovenfor er købt i Bauhaus, og hylderne er herefter malet matsort:” Reolsystemet er købt i Bauhaus for en slik og hylderne malet matsort. Den amerikanske fodbold er for Anders, en kær souvenir bragt hjem fra USA, nu fint udstillet i et montre”.

Træder vi ind i stuen bliver vi mødt af en fin billedvæg: ”Jeg elsker billeder og har mange af dem i alle rum. Selv på badeværelset kan jeg finde på at hænge kunst – for hvorfor ikke? Jeg fik engang et godt råd – hæng dine billeder et sted man ikke vil forvente det. Det virker og skaber opmærksomhed!”
Tæppet som ses under sofabordet er et tæppe den tidligere ejer at huset har efterladt til Anders og Anja: ” I mangel på bedre tog vi det i brug og hvilken fryd! Det er så smukt i mønster og farve. Måske det mest overraskende i vores hjem, da det er meget spraglet”.
Et lille hej fra parrets franske bulldog, Caj Verner.

Rundt i stuen ses også fine stilleben: ”Hver genstand er nøje udvalgt, og det lille Buddha hoved en fin souvenir fra Vietnam. Bogstakken perfekt underholdning til de rolige søndage på sofaen”.
Til sidst slutter vi af med det fine Print fra Kvium, som Anja forærede Anders i fødselsdagsgave: “De bedste gaver er for mit vedkommende nostalgi-gaver. Gaver der er nøje udvalgt og som forhåbentligt kommer til at følge vedkommende i mange år. Det samme håber jeg med dette og derfor har det også en helt speciel plads på den lille genbrugshylde”.

Vil du se mere til Anja ? Så kan du finde hende på Instagram under navnet @Anjabo_

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide