Bring efteråret ind i din indretning med nemme DIY’s

Dorte Bak er kvinden bag den kreative og inspirerende blog By-bak.dk. Her blogger hun om alt fra indretning og familieliv til livsstil og DIY. Udover at blogge så arbejder Dorte til dagligt som frisør, og har sin egen frisørsalon i København.

Nedenfor giver Dorte dig to DIY-guides til din efterårsindretning. God fornøjelse!

______

Sæsonen netop nu er min favorit, ikke mindst når det kommer til boligindretning, nok fordi jeg er en vaskeægte hyggemås, så derfor elsker jeg også at gøre boligen hyggelig.

Jeg elsker virkelig efteråret, af flere gode grunde men især fordi naturen har så mange materialer, som du nemt kan bringe ind i din indretning. Er du bare en smule kreativ og ferm på fingrene, kan du endda skabe nogle unikke kroge og løsninger, som lige præcis pepper din efterårsbolig op med masser af hyggestemning. I dag vil jeg gerne dele et par ideer med jer, så også I kan kan geare hjemmet med lidt smuk efterårsstemning.


DIY med smukke efterårsblade

Du får sikkert hurtigt øje på, hvor nem en idé det er at pynte nogle smukke blade med prikker og streger, men undervurdér dem ikke. Det kan nemlig være en hyggelig aktivitet at tage sig til med veninder eller med børn, hvis ellers man sætter tiden af til det. Start med en tur i skoven eller i nabolaget, og vend så hjem med posen fuld af blade. Hjemme igen finder du lidt maling og en tynd pensel frem og pynter så bladene ét efter ét. Optimalt set laver du også lige en kop varm kakao og varmer et par boller, som I kan hygge jer med imens. Bladene kan bruges til mange forskellige ting, og de er hyggelige – ja næsten meditative – at sidde og lave.

TIP! Leg videre med ideen og prøv for eksempel på kastanjer, grene og sten, eller skift malingen ud med en kobbertusch eller pastelfarver. Brug fantasien og vær ikke bange for at fejle – det er jo ikke dyrt at lave noget nyt.

Læg de færdigpyntede blade i et fad, brug dem som pynt på kort og gaver eller lav en guirlande ved at binde en sytråd forsigtigt omkring stilkene og hæng den på væggen.

Indretning med planter og tapet

Planter er hotte i indretningen, det er vist ikke en nyhed for nogen, men har du overvejet at understrege den naturlige indretning med et par nemme tricks, som ikke forpligter så meget? Med tapet og tørrede blomster kan du understrege det naturlige tema i din indretning, og der er ingen regel for at man skal tapetsere en hel væg for at have gavn af effekten. Du kan tapetsere nogle opbevaringskasser eller hænge et stykke tapet op på væggen som et slags kunstværk. 

For at hænge tapet op på denne måde, har jeg brugt en billig ramme fra Ikea, som jeg har sat tapetet fast på. Dernæst har jeg hængt rammen op på et søm og lader så rullen ligge sammen rullet på gulvet. Det er en nem og sjov løsning, når man lige skal teste sig sig, og bliver man så glad for effekten, så kan man jo tapetsere væggen.

Tapet og ryapude fra Ellos

Vil du se mere til Dorte? Så kan du besøge hende på bloggen lige her eller finde hende på Instagram under navnet @Bybak.

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og