Find den perfekte kalender til det nye år

Selvom vi kun er i oktober, så er det blevet tid til at få købt næste års kalender. Der er nemlig allerede nu kommet en masse lækre nyheder på hylderne og hos diverse webshops. Vi har derfor samlet nogle af vores favoritter nedenfor. 


Kalenderen med fokus på design og dagens gøremål
 

Atelier Aarhus’ kalenderbog for 2017 er simpelthen så smuk at se på, og når man åbner kalenderen fornemmer man lynhurtigt det gennemgående og enkle design. Kalenderen samler alle to-do lister, planer, noter og indkøbssedler ét sted.

Kalender fra Atelier Aarhus, 275 kr.


Familielivet samlet på et sted
 

ViSSEVASSEs 2017 kalender giver dig det fulde overblik over månedens gøremål – forældremøder, legeaftaler, fødselsdage m.m. Kalenderen er en vægkalender, som kan hænges op i gangen, køkkenet eller hvor det passer ind i dit hjem.

Kalender fra ViSSEVASSE, 395 kr.


The Weekly Planner
 

Kartotek har lavet den fineste kalender, som er inddelt i uger. Kalenderen er ikke årsbestemt, da du selv udfylder hvilken uge du er i – rimelig simpelt! Kalenderen er holdt i et smukt nordisk design.

Weekly planner fra Kartotek, 95 kr.

Kan indeholde affiliate links.

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og