Print-selv plakater til din bolig

Mette er kvinden bag den inspirerende blog Chaotic Harmony. Her skriver Mette om alt fra boligindretning, planter og DIY-guides til de mere personlige indlæg om små hverdagsglæder – så hvis du er vild med boligblogs, hvor du kender afsenderen, så skal du helt sikkert slå et smut forbi Chaotic Harmony.

Nedenfor deler Mette to fine print-selv plakater med jer. 

_____

Det er efterhånden lang tid siden, jeg har gæstet ChriChri.dk, og jeg er simpelthen så glad for at være tilbage! I dag checker jeg ind i dette fantastiske kvindeunivers, for at vise jer noget af det, jeg elsker at bruge mine sene lørdage aftener på.

LÆS OGSÅ: De bedste skjulte boligbutikker i Aarhus

Ikke nok med at jeg hygger mig helt ekstremt med at lave disse gratis print-selv plakater, så bliver det dobbelt-sjovt, når I også kan få glæde af dem. Jeg elsker at lege med det grafiske spil i plakater, og jeg deler jævnligt lignende gratis print-selv i mit eget boligunivers på www.chaoticharmony.dk, hvis I har mod på mere.


Den grønne plakat er lavet med afsæt i, at grøn marmor er ’hot stuff’ i boligbranchen lige nu, og hvorfor ikke også inkorporere det på væggene i et nyfortolket format? Den anden plakat med ordet ’inspire’ er en minimalistisk plakat, som jeg virkelig er kommet til at elske herhjemme hos mig!

Inspire
– Download her – 

Green Marble
– Download her –

Jeg håber, at I kan lide det, og det bliver forhåbentlig ikke det sidste, at I ser til mig her på ChriChri.

– Mette Hansen, Chaotic Harmony

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet