[single_post_category_name]

Print-selv plakater til din bolig

Mette er kvinden bag den inspirerende blog Chaotic Harmony. Her skriver Mette om alt fra boligindretning, planter og DIY-guides til de mere personlige indlæg om små hverdagsglæder – så hvis du er vild med boligblogs, hvor du kender afsenderen, så skal du helt sikkert slå et smut forbi Chaotic Harmony.

Nedenfor deler Mette to fine print-selv plakater med jer. 

_____

Det er efterhånden lang tid siden, jeg har gæstet ChriChri.dk, og jeg er simpelthen så glad for at være tilbage! I dag checker jeg ind i dette fantastiske kvindeunivers, for at vise jer noget af det, jeg elsker at bruge mine sene lørdage aftener på.

LÆS OGSÅ: De bedste skjulte boligbutikker i Aarhus

Ikke nok med at jeg hygger mig helt ekstremt med at lave disse gratis print-selv plakater, så bliver det dobbelt-sjovt, når I også kan få glæde af dem. Jeg elsker at lege med det grafiske spil i plakater, og jeg deler jævnligt lignende gratis print-selv i mit eget boligunivers på www.chaoticharmony.dk, hvis I har mod på mere.


Den grønne plakat er lavet med afsæt i, at grøn marmor er ’hot stuff’ i boligbranchen lige nu, og hvorfor ikke også inkorporere det på væggene i et nyfortolket format? Den anden plakat med ordet ’inspire’ er en minimalistisk plakat, som jeg virkelig er kommet til at elske herhjemme hos mig!

Inspire
– Download her – 

Green Marble
– Download her –

Jeg håber, at I kan lide det, og det bliver forhåbentlig ikke det sidste, at I ser til mig her på ChriChri.

– Mette Hansen, Chaotic Harmony

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide