Vis os dit hjem: Michelle Nyvang Aagaard

Facts


Bor sammen med sin mand på Midtsjælland, i deres nybyggede vinkelhus på 150 m2.

Michelle Nyvang Aagaard er 26 år og bor på Midtsjælland sammen med sin mand Andreas, i deres nybyggede 1 plans vinkelhus på 150 m2 fra 2013. Vi har været så heldige at komme med indenfor i det lækre hus. Så se med nedenfor, hvor Michelle viser sit smukke hjem frem.

Parrets hus består af en lækker minimalistisk stil, hvor der er rene linjer og hvor du bliver budt indenfor i store lyse rum, som alle er i grå/sort/hvide toner. Specielt for Michelle, er det vigtigt at der ses en rød tråd igennem alle husets værelser. ”Det er vigtigt for mig, at der er en rød tråd igennem alle husets værelser.” 

For at give den meget stramme og minimalistiske stil et mere personligt udtryk, elsker Michelle at bruge stilleben til at bryde dette. Her formår hun på den skønneste måde, at mikse forskellige materialer i det lille hjem, såsom marmor, beton, cement og glas, som er med til at skabe et råt udtryk.

Er der noget Michelle elsker, så er det at gøre et godt køb og det behøver nødvendigvis ikke at være et hypet brand. Her ser Michelle, Søstrene Grene, House Doctor, Granit og Bloomingville, som et perfekt alternativ, da de gør det super godt og til en lækker pris, hvor de fleste kan være med.

Fra den lækre stue, er det muligt at få et lille sneakpeak af parrets lækre og store køkkenalrum. 

I spisestuen har Michelle og Andreas været så heldige, at få Michelles far til at lave et super fedt spisebord, som står råt og markant i stor kontrast til alt det lyse i hjemmet. Udover det, ses det lille gitter oppe over skænken, som er perfekt til små noter, postkort eller feriebilleder som parret har sat op. 

Noget af det som parret elsker allermest ved deres fine hus, er det store åbne køkken, som åbner op for massere af lys og som fungerer som et skønt samlingspunkt i hjemmet. 

I stuen kan man tydeligt se, at Michelle har en kæmpe forkærlighed for dansk design – især de store klassikere. Her finder vi nemlig en flot Verner Pantons Panthella lampe, som Michelles forældre fik i bryllupsgave for 31 år siden og som nu står fint og pynter hos Michelle og Andreas.  Lampen fungerer som en smuk detalje i hjemmet og i et tidløst design. 

Den lille hylde som parret bruger til natbord i soveværelset er perfekt til opbevaring af magasiner, oplader osv. 

Går vi et smut tilbage til stuen igen, ser vi den smukke hvide kommode, som var Michelles forældres første køb da de flyttede ind i deres hus i 80’erne. Idag står den hos Michelle og Andreas og var samtidig det først møbel der flyttede ind i deres splinternye hus. Efter en god omgang hvid maling og nye greb, har kommoden fået helt nyt liv og har en stor affektionsværdi for Michelle. “Den har fået lidt hvid maling og nye greb og har en stor affektionsværdi for mig.

Noget at det som Michelle nyder allermest ved det dejlige og rummelige hus er, at kunne rykke rundt på tingene og prøve lidt nyt af. Selv de mindste ændringer, skaber nye udtryk og samtidig kommer tingene pludselig bedre til sin ret. 

Hvis du vil se mere til Michelles fine og stilrene hjem, kan du gå ind på hendes Instagram-profil @maag3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og