DIY Guide: Den nemme & simple adventskrans

Items

Gran

Ståltråd

Bånd

Saks

Grankogler

Lysestage fra Notre Dame

(evt. limpistol)

December venter lige om hjørnet, og allerede nu på søndag er det 1. advent. Derfor har vi lavet en nem guide til dig, så du kan nå at få adventskransen i hus inden på søndag.

Sådan gør du

Inden du går i gang, skal du bestemme dig for hvilken slags bånd og lysestage du ønsker. Den lysestage, som er brugt til denne adventkrans, er fra Notre Dame, men andre kan også sagtens bruges. Det vigtigste er blot, at der kan vikles gran rundt om den.

Start med at vikle gran rundt om din lysestage. Du skal vikle granet, så det starter ved det ene lys og slutter ved det næste. Brug dit ståltråd til at sætte dit gran fast med. Du kan med fordel gemme ståltråden under holderne til lysene. Gentag processen indtil du har fyldt hele stagen med gran.

Dernæst binder du dit gran fast med det bånd, som du har udvalgt. Du kan lave en sløjfe eller blot en knude – det er helt op til dig.

Til sidst sættes grankoglerne på din adventskrans. Dette kan gøres på to måder, enten kan du blot ligge grankoglerne, som vi har gjort, eller også kan du lime dem fast med en limpistol. Hvis den alligevel står samme sted hele december, er det ikke nødvendigt at lime dem fast.

Sæt lysene i, og så er du klar til 1. advent 🙂

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide