Byhuset i Skanderborg – en charmerende & stilren oase

Facts


Mia Mortensen

Mia bor sammen med kæresten Martin og deres kat Fuji i et charmerende byhus i Skanderborg.

I det gamle kvarter tæt på Bøgeskoven finder vi dette lille og unikke byhus, som består af små 60 kvadratmeter fordelt på to etager. I huset bor parret Mia og Martin sammen med deres kat Fuji. Parret har førhen boet i den centrale del af Aarhus, men ønskede deres eget, hvorefter de blev fuldstændig forelskede i det lille byhus og den stemning, der er i området.

HER BOR
Parret Mia og Martin med deres killing Fuji.

HVOR
Skanderborg.

I HVAD
60 kvadratmeters byhus med et tilhørende anneks og 96 kvadratmeter grund. Mia arbejder til daglig som selvstændig fotograf og har sin daglige gang i et kontorfællesskab i Guldsmedgade i Aarhus. Martin arbejder som leder hos virksomheden Sitel.

Parrets smukke byhus er indrettet meget stilrent med gråtonenuancer og rå naturlige materialer. Stilen er meget nordisk med et tvist af masser af personlighed og historiske elementer.


KØKKEN

Køkkenet er indrettet meget stilrent, dog med smuk keramik og blandet service – en deltalje, der er med til at give hjemmet sjæl og charme.


SPISESTUEN

Parrets spisestue er holdt i hvide nuancer og smukke træelementer. På trods af det meget stilrene look er de smukke bjælker i loftet med til at skabe historie og en hjemlig atmosfære i rummet. Fra spisestuen har parret det perfekte udsyn til haven og solens stråler.


STUEN

I stuen kommer den nordiske stil virkelig til udtryk med de grå nuancer, smukke træelementer og det fine mørke skind på stolen. Den rå væg er som skabt til de brune elementer i stuen.


PÅ VEJ OP
Trappen på vej op til øverste etage er indrammet med den smukkeste grå farve. Her er der fokus på de skønne grønne stilleben og naturlige materialer.


SOVEVÆRELSET
Parrets soveværelse er indrettet med de smukkeste grå nuancer. Værelsets skråvægge er blevet udnyttet til indretning af garderoben, hvilket er en supercool løsning. Det marokkansk inspirerede tæppe for enden af sengen er en smuk detalje, som er med til at gøre rummet til en helhed.


UDELIV 
Til det charmerende byhus, er der et fint lille anneks, hvor der er plads til gæsteværelse og opbevaring. Her er der kælet for de smukke grønne detaljer, som er med til at skabe masser af stemning og liv.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være