[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Ditte Sørensen

I hjertet af Silkeborg i et todelt villahus, bor Ditte sammen med sin kæreste og parrets kat. Parret bor på første sal i deres 67 m2 store ”skråvægslejlighed” med altan og fælles have, som deles med underboen. Læs med og kom inden for i et smukt, skandinavisk univers.

Ditte er i øjeblikket jobsøgende inden for den kreative branche, men har tidligere arbejdet som henholdsvis dekoratør og interiørstylist, hvilket man hurtigt fornemmer, når man ser Dittes smukke hjem. 

LÆS OGSÅ: Udnyt pladsen i dit hjem: Sådan indretter du et hjem på 51 m2

Dittes stil er inspireret af forskellige genrer, og hun shopper ikke kun efter bestemte brands:” Min personlige indretningsstil er svær at definere, da jeg inspireres af mange forskellige genrer og holder af at blande dem, som jeg lyster. På samme måde shopper jeg heller ikke efter navnet i bunden, men efter hvad der fanger mit blik, og hvad der passer ind i indretningen. I bund og grund kan man sige, at vores hjem indeholder elementer af det rustikke, elegante, minimalistiske og nordiske på én og samme tid”. 


Det første rum vi skal besøge er parrets stue, som er indrettet med en smuk, grå sofa og et marmor-sofabord. Selvom det kan være svært at indrette et hjem med skråvægge, så stopper dette ikke Dittes indretningsgen fra at ændre lidt hist og her:” Skråvæggene i lejligheden gør det svært at placere møblerne anderledes, og de store møbler har stort set haft de samme pladser, siden vi flyttede ind for fem år siden. Dette forhindrer mig dog ikke i konstant at ændre udtrykket med nye bolig-accessories og anderledes sammensætninger. Vores stue har ændret stil og udtryk mange gange i løbet af de fem år, vi har boet her, og det stopper nok aldrig!”. 


I stuen har parret også indrettet sig med et spiseområde. Spisebordet er i sæbebehandlet eg, og er med til at tilføje noget noget varme til indretningen. På spisebordet ses ofte smukke blomster eller grene:” Spisebordet er ofte prydet med friske blomster eller grene afhængig af årstiden. Det betyder meget for mig, at bordet ser indbydende ud, og at vi har lyst til at nyde vores mad ved det”.


Stuen bliver også flittigt brugt til middagsselskaber:” Vores spisebord er ofte centrum for mindre middagsselskaber, og jeg elsker at få gæster, planlægge hele begivenheden op til, lave lækkert mad og dække et fint, utraditionelt bord, selv hvis der ikke er nogen særlig anledning bag invitationen”.


Et af de elementer, som er gennemgående i parrets indretning er genbrugsfund, som Ditte mener er med til at give hjemmet kant og personlighed:” Kaffekanden på billedet er blandet andet et af mine nyeste genbrugsfund, og jeg er vild med det elegante, men stadig stringente udtryk, den har.
Et af mine absolutte yndlingsloppefund er magasinholderen i ”messing”, som jeg faldt pladask for til et bagagerumsmarked her i Silkeborg, og som ligeså er med til at tilføje en vis elegance til indretningen, og så fik jeg den for sølle 20 kr. – vel at mærke uden at prutte”.


En af de trends, som også har fundet vej til parrets bolig er plante-trenden. Rundt i hjemmet ses nemlig planter og andet grønt i diverse hjørner og vindueskarme.
Ovenfor ses parrets læsehjørne, som stråler af hjemlig hygge :” Det vigtigste for min kæreste og jeg er, at vi kan slappe af, når vi er hjemme, og det betyder, at indretningen skal være overskuelig, men også indbyde til hygge og samvær. Denne hyggekrog er lige blevet til i kraft af et af mine utallige ”omdekoreringsflip”, og er tiltænkt som læsehjørne”.

Selvom Ditte ofte shopper efter stil og ikke efter brands, så har hun alligevel forelsket sig lidt i et par enkelte designklassikere:” Selvom jeg ikke går så højt op i mærkevarer, har der alligevel sneget sig et par enkelte designklassikere ind i hjemmet, og jeg kan heller ikke lægge skjul på min store kærlighed til det ”Det Blå Guld” (Royal Copenhagen), som er gået hen og er blevet lidt af et samlerprojekt”.

Vil du se mere til Ditte og hendes smukke hjem? Så kan du finde hende på Instagram under navnet @Ditteliitbumbum.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide