Sådan holder du varmen på de kolde vinterdage

December er gået i gang, og kulden kommer snigende. Heldigvis er der nu rig mulighed, for at hygge inden døre med et varmt tæppe, en god kop te og en god bog. Nedenfor har vi samlet nogle af vores favorit items, når det kommer til at få varmen på de kolde vinterdage.

Gang i brændeovnen eller pillefyret med træpiller
Du undrer dig måske over, at vi her skriver træpiller. Men vidste du, at kvalitets træpiller faktisk varmer bedre? Derudover brænder træpiller længere tid, og så er det billigere på sigt. Har du brændeovn, er det superhyggeligt med brænde. Men faktisk får du væsentligt mere varme med briketter. Bare et lille tip herfra!

Læs mere om træpiller


Et lunt tæppe
Findes der noget bedre, end at sidde med sit favorit tæppe på sofaen? Imens man mærker varmen omkring sig. Vi er vilde med det smukke, strikket tæppe fra H&M. 

Tæppe, H&M Home, 499 kr. 


En varm kop te
Her på redaktionen elsker vi te. Nogle af os er til grøn te, hvor andre er til de lidt sødere af slagsen, som chokolade- eller karamel te. Om du er til det ene eller det andet, så er det bare superhyggeligt, at gemme sig væk inden døre med sin favorit te. 

Termokande, Stelton, 449,95 kr.


På med futterne
Har du et par hjemmesko? Så på med dem. Hvis ikke, så skynd dig ned og køb et par. Vi har forelsket os lidt i det fine, lyserøde par fra Zara Home. 

Hjemmesko, Zara Home, 89 kr.

Levende lys
De varmer ikke nødvendigvis, men de giver den dejligste stemning, og er med til at give en afslappende og hjemlig atmosfære.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og