Vis os dit hjem: Sidsel Garsdal Lykke

Facts


Sidsel er 37 år og bor sammen med sin mand Jacob og børnene Carmen og Bror. Familien bor i en 145 m2 hus på Østerbro.

I et 145 m2 hus på Østerbro bor Sidsel og Jacob sammen med børnene Carmen og Bror. Sidsel bruger meget af sin tid på at style og fotografere til sin Instagram-profil @Sidsel.garsdal. Herudover er hun underviser og medstifter af @Copenhagennotes. Desuden løser hun en række opgaver for designvirksomheden Stolbjerg Copenhagen, så man må sige at hun har nok at se til. 

HJEMMET

Sidsel byder os indenfor i sit smukke hjem, som blandt andet bærer præg af poetiske undertoner: ”Mit hjem bærer, lige som min fotos, præg af, at jeg elsker feminine og lidt poetiske undertoner. Min man har heldigvis testosteron nok i sig selv, til at han sagtens kan rumme en lyserød væg og et par blomstrede pudebetræk” fortæller Sidsel.

KØKKENET

Parrets køkken er indrettet lyse elementer og smukke detaljer: ”Dette er det centrale rum i vores bolig, og det er derfor også her jeg oftest ændrer på indretningen. Seneste investering er drømmebordet fra Eberhart furniture. Farven og kunsten på væggen bliver løbende ændret efter mit humør”.

Over køkkenbordet ses en hylde med plads til keramiksamlingen: ”Min keramiksamling ændrer sig hele tiden og det er dejligt at have den stående i en åben reol, så det ikke kun er, når der skal drikkes kaffe, den nydes. Her er en blanding af unika keramik og større brands samlet i stakke og stabler”. 

STUEN

Her ses parret stue, som er indrettet med vintagefund og personlighed: ” Én af yndlingstingene i stuen er vintage barvognen i bambus. Jeg faldt over den i den lokale butik ”Krejl og kaffe”. Den bliver brugt til alt andet end bar og jeg elsker at lege med skiftende stillebens på den”. Sofabordet er også vintage og sofaen fra Sofakompagniet”.

Sidsel fejrer ofte weekenden med blomster: ” Vi har altid friske blomster derhjemme. For mig er det noget af det vigtigste i hjemmet og så elsker jeg at vælge og købe blomster. Det er oftest noget jeg gør om fredagen som et lille weekendritual”. 

SOVEVÆRELSET

Soveværelset er indrettet enkelt og med en smuk, grå farve på væggen: ”Soveværelset holder jeg helt enkelt med en grå tone på vægen og sengetøj i rosa og grå nuancer. Vi er stoppet med at rede vores seng og jeg kan godt lide, at sengetøjet og puderne får lov at leve deres eget liv (med børn der hopper i sengen etc.)”.

I sengen ses også smukke puder i forskellige stoffer, som er med til at give liv til soveværelset: ”Vores seng er dækket med puder i forskellige fine stoffer. Alle betrækkene er syet af min søde svigermor i forskellige smukke stoffer, som jeg selv har købt”.

BØRNEVÆRELSET

På børneværelset er der plads til fri leg og kreativitet. Her kan man nemlig tegne på væggene: ”Et lille udsnit af Brors værelse. Den sorte tavlevæg er et evigt hit. Alt hans legetøj bliver opbevaret i antikke trækasser, som vi har sat IKEA hjul på. Skolepulten er en gave fra min far”.

BADEVÆRELSET

Det sidste rum vi skal besøge er parrets badeværelse, hvor Sidsel har sine favoritter stående: ”Et par badeværelsesfavoritter, der kan være med til at give den der følelse af ”hjemmespa”, som man nogle gange har brug for oven på en lang dag, når der falder ro over huset. Jeg er helt vild med produkterne fra Copehagen Candle lab, som blandt andet laver naturlige duftlys og room mists.”

Se mere til Sidsel på Instagram under navnet @Sidsel.garsdal.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være