Udnyt pladsen i dit hjem: Sådan indretter du et hjem på 51 m2

At bo på få kvadratmeter kan ofte være en udfordring, når man skal indrette sit hjem. Det handler om at være kreativ, og om at kunne se mulighederne. Se med nedenfor og lad dig inspirere, til hvordan du bedst mulig indretter dig på få kvadratmeter.


Stue med plads til spisebord
Når vi træder ind i lejligheden bliver vi mødt af en dejlig, lys stue. Stuen er indrettet med et hyggelige sofaområde samt med et lille spisehjørnet. For at undgå for meget spildplads, er der i hjørnet sparet på pladsen til siddepladser med en fin hjørnebænk. Dette gør at du er fri for, at skulle have stole hele vejen rundt om bordet. Det er en supersmart løsning til dig, som ikke har meget plads i hjemmet.

Rundt i stuen er der indrettet med forskellige former for opbevaring. De grønne planter er med til at give personlighed og charme til rummet. Det samme er det superflotte tæppe, som ligger på gulvet. Tæppet er med til at inddele rummet i to, så man får en klar fornemmelse af hvor stue og spiseområde skiller.

Soveværelset
Går man op at den smukke, hvide trappe, vil man blive mødt af et værelse, hvor hver kvadratmeter er blevet udnyttet. De skrå vægge er blevet brudt med en væg, som gør at der er plads til opbevaring bag sengen. Dette er en supersmart måde at udnytte de skrå vægge på. 

Ved siden af sengen er der indrettet med et hængende tøjstativ, som gør at man bruger mindre af gulvpladsen i rummet, og derved ikke optager så meget plads, som hvis man havde et stående.


Udeliv
Åbner man altandøren fra soveværelset, vil man blive mødt af den hyggeligste, lille hule med plads til alt fra grillaftener til venindedrinks. Altanen er indrettet med en fin sofa, som giver rig mulighed for at slænge sig med en god bog, og nyde stilheden i den lille oase.


Køkken
Det lille køkken er indrettet med en køkkenø i midten. Her er der knager til diverse køkkenting som vistestykker, gryder m.m. Kigger vi rundt i køkkenet er alt plads udnyttet til opbevaring i form af skabe, knager og glasholdere, hvilket giver mest mulig plads til service og køkkenting. 


At udnytte væggen til opbevaring af glas, skærebræt og tekstiler er en super god ide, da du har tingene ved hånden samt udnytter hver en kvadratmeter.


Badeværelse
På badeværelset ses smukke, hvide overfalder blandet med marmor. De hvide farver er med til at gøre, at rummet virker større end hvis det var indrettet i mørke toner. Over toilettet ses hylder hele vejen op, som er gode til opbevaring af alt fra håndklæder til beautyprodukter.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og