[single_post_category_name]

Boligtrends 2017: 4 trends til din indretning

Om et øjeblik siger vi farvel til 2016, og byder 2017s nye trends velkommen. Men hvad kommer egentlig til at hitte i boligen i 2017? Det giver vi dig svaret på.

Foto: Frenchyfancy

Feeling blue…

Heldigvis er den blå farve en af dem, som vi tager med ind i 2017. Brug farven i din indretning eller på dine vægge. Vi er eksempelvis helt vilde med farven på væggen ovenfor.

LÆS OGSÅ: Brug varme farver i indretningen

Foto: herzundblut

Foto: Frenchbydesignblog

Grønne planter

Farven grøn kommer til at være en megatrend i 2017, men det er ikke kun farven, som hitter. Det gør grønne planter og naturlige materialer også. Indret dig med forskellige grønne planter i dine vindueskarme eller lad dem hænge fra loftet.

Foto: Sfgirlbybay

Rød og lilla bliver et must!

Oh yes! Du hørte rigtig – lilla og rød kommer til at føre sig frem i 2017. Den lilla farve kommer nemlig til at blive et kæmpe hit, og kommer til at vise sig i forskellige nuancer. Brug farverne som en kontrast i din indretning, som på billedet ovenfor.

LÆS OGSÅ: De bedste boligbutikker i København

Foto: Muralswallpaper & Theeverygirl

Marmor fortsætter

Marmor fortsætter med ind i 2017, så behold endelig dit marmor sofabord og dine marmor vaser. Du kan også gå all in, som på billedet ovenfor og tapeser dine vægge med marmor tapet.

Kilde: housebeautiful.com og Refinery29.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide