Boligtrends 2017: 4 trends til din indretning

Om et øjeblik siger vi farvel til 2016, og byder 2017s nye trends velkommen. Men hvad kommer egentlig til at hitte i boligen i 2017? Det giver vi dig svaret på.

Foto: Frenchyfancy

Feeling blue…

Heldigvis er den blå farve en af dem, som vi tager med ind i 2017. Brug farven i din indretning eller på dine vægge. Vi er eksempelvis helt vilde med farven på væggen ovenfor.

LÆS OGSÅ: Brug varme farver i indretningen

Foto: herzundblut

Foto: Frenchbydesignblog

Grønne planter

Farven grøn kommer til at være en megatrend i 2017, men det er ikke kun farven, som hitter. Det gør grønne planter og naturlige materialer også. Indret dig med forskellige grønne planter i dine vindueskarme eller lad dem hænge fra loftet.

Foto: Sfgirlbybay

Rød og lilla bliver et must!

Oh yes! Du hørte rigtig – lilla og rød kommer til at føre sig frem i 2017. Den lilla farve kommer nemlig til at blive et kæmpe hit, og kommer til at vise sig i forskellige nuancer. Brug farverne som en kontrast i din indretning, som på billedet ovenfor.

LÆS OGSÅ: De bedste boligbutikker i København

Foto: Muralswallpaper & Theeverygirl

Marmor fortsætter

Marmor fortsætter med ind i 2017, så behold endelig dit marmor sofabord og dine marmor vaser. Du kan også gå all in, som på billedet ovenfor og tapeser dine vægge med marmor tapet.

Kilde: housebeautiful.com og Refinery29.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet