Her er de bedste julegaver til bolig-elskeren

Julen venter lige om hjørnet, og jagten på den perfekte julegave er sat i gang. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvem der ønsker sig hvad, og hvilke gaver der vil falde i god jord hos hvem. Derfor har vi hjulpet jer lidt på vej med et par fantastiske fund til bolig-elskeren.


Den personlige julegave
Hvis du gerne vil købe en personlig gave til ham eller hende, som du holder af, så har Magasin den rette gave til dig. Du kan nemlig personliggøre dine bolig-items med indgravering på glas, bestik eller en tallerken. Du kan også få et navn borderet på håndklæder og badekåber m.m. – det er blot fantasien, der sætter grænser.  Indgraveringen er gratis, du skal blot have købt din gave i Magasin.

Du kan besøge Magasins julestue med de små værksteder i Kong Hans-salen på Kgs. Nytorv i alle weekender op mod jul fra kl. 11.00-18.00.

Indgraveringen er gratis.


Til bolig-elskeren, som har alt
Har ham eller hende du skal give gaven til bare alt? Så er det hvide elements stel fra Royal Copenhagen altid en god idé. Stellet passer ind hos de fleste, og alle kan vel bruge et par ekstra kopper? 😉 

Kop fra Royal Copenhagen, 299 kr.


Til dem, der er vilde med kaffe
Her på redaktionen har vi forelsket os lidt i den smukke kaffebrygger fra Chemex. Den er supsersej og meget Instagram-venlig, hvilket bestemt ikke er en dårlig ting.

Kaffebrygger fra Chemex, 445 kr.


Til ham eller hende som elsker klassisk design
Klassisk design er altid en sikker vinder. Køb derfor en af de smukke vaser fra Lyngby Porcelæn eller en af de fine Kubus lysestager fra ByLassen. Både lysestagerne og vaserne kommer i forskellige prisniveauer.

Vase fra Lyngby Porcelæn, priser fra 175 kr. Lysestager fra ByLassen, priser fra 489 kr.

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og