Vis os dit hjem: Nina Bruun

Facts


Nina Bruun

Nina Bruun er trendspotter og freelance designkonsulent. Hun bor i en lejlighed på Nørrebro.

Se mere til Nina på Instagram under navnet @Nina_Bruun.

Nina Bruun er trendspotter og freelance designkonsulent med fokus på visuel storytelling. Hun hjælper virksomheder med alt fra indretning til design af produkter. Tidligere har hun siddet som Design Manager hos Muuto, hvor hun har modtaget den prestigefyldte Red Dot Design Award. Herudover er hendes arbejde optaget i den permanente samling på Museum of Arts and Design i New York, hvilket vi her på redaktionen synes er supersejt! Nedenfor byder Nina os velkommen i sit smukke hjem.

Nina bor i en lejlighed på Nørrebro. Hun går meget op i tidens trends, hvilket hendes lejlighed også bære præg af. Om sit hjem siger Nina:

”Mit hjem er jo både mit hjem, som det er for alle andre, men det er også mit fag. Det spiller en kæmpe rolle at kunne udtrykke mig gennem mit hjem og interiør. Fordi trends betyder så meget for mit arbejde, har jeg ofte også et større behov for at rykke rundt herhjemme. Det vigtige for mig er at fokusere på de langsigtede trends, og jeg køber hellere få dyre ting til hjemmet end mange billigere ting, der følger en hurtig trend”.


Ninas stue er indrettet med enkle og stilrene elementer. Om stuen siger Nina: ”Et glimt af min stue og spisestue. Sofaen er modellen ”Oslo” fra Muuto og skal faktisk ned på mit nye kontor og pynte inden alt for længe”.


Ovenfor ses Ninas soveværelse, som er holdt simpelt i indretningen: ”Jeg kan rigtig godt lide at holde mit soveværelse simpelt, fordi det giver mig en ro, når jeg skal sove. For at skabe lidt kontrast til mine hvide reoler, har jeg valgt at male endevæggen i en mørk petroleum”.


I køkkenet ses en smuk opstilling, som sammen skaber den perfekte harmoni: ”Jeg holder meget af at lave opstillinger, også i mit køkken. Selvom det ændrer sig løbende, så har jeg lige nu Brdr. Krügers serveringsbakke, der er designet af Hans Bølling, lidt køkkenredskaber og altid frisk frugt eller grønt.”. 


I spisestuen er der indrettet med tre spejle, hvor lyset fra vinduerne genspejler sig. Det giver et supersmukt lys. Om stuen siger Nina: ”Min spisestue består nærmest udelukkende af Muuto produkter, og jeg er særligt vild med farven på mine spisebordsstole. Spejlene både dekorative og skaber en anden rumfornemmelse på grund af spejleffekten”.


Her ses endnu et billede af Ninas stue. Stuen er indrettet med mørke elementer, som er en perfekt kontrast til de hvide vægge. Nina er selv helt forelsket i den fine sofa fra Muuto.


Ninas nyeste køb er disse fine puder fra Nomess, som bryder det mørke look, som sofaen har. Om puderne siger Nina: ”De er simpelthen så lækre i kvaliteten, og jeg elsker, hvordan farverne står til min sofa”.


Det sidste vi får at se fra Ninas fine hjem, er det smukke stilleben bestående af bøger, en lysestage og en plante : ”Jeg er meget glad for planter i mit hjem, da det giver liv og en helt naturlig ro”.

Se mere til Nina på Instagram under navnet @Nina_Bruun.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide