Bolig & DIY

Sådan får du dit badeværelse til at virke større

Sådan får du dit badeværelse til at virke større

I den perfekte verden kan vi vidst godt blive enige om, at det ville være helt fantastisk hvis vi havde et stort og super lækkert badeværelse (MED magisk refill af vores favoritprodukter.. Ja tak!). Men, man kan jo ikke få det hele og derfor er et småt badeværelse en realitet for en del af os.

LÆS OGSÅ: Shop smukke & dekorative puder til hjemmet

Selvom det er småt, så kan man stadig selv få det til at se større ud. Så kig med nedenfor, hvor vi har vi samlet 7 tips til, hvordan du kan gøre dit badeværelse mere rummeligt.


Hold det i lyse nuancer
Hvide farver og andre lyse toner er generelt med til at gøre dit badeværelse meget åbent og rummeligt. Brug derfor den hvide farve til virkelig at skabe luft og åbne rummet visuelt.

 
Byt badeforhænget ud med en glasdør
Badeforhænget er nok en af de mest praktiske ting der hører hjemme i et badeværelse, mest i forhold til at når man tager et bad, så er det en slags ”helle”, hvor man bare gerne vil være sig selv. Men når det er sagt, så er det en af de større ting som er med til at afbryde rummet og gør at det kommer til at se en del mindre ud. Derfor kan et tip være, at udskifte badeforhænget med glas – matteret glas for privatlivets fred, men helt klart glas giver den største effekt og giver mere plads på dit badeværelse.

 
Brug hvide fliser og hvide udfyldninger
Mørke udfyldninger i mellem fliserne er noget som er ret trendy, men alle de synlige delelinjer kan være med til gøre, at badeværelset fremstår presset. Derfor kan du med fordel gøre dit badeværelse mere rummeligt, ved at gå med hvide fliser og hvide udfyldninger.


Gør brug af pladsen – lodret
Vi kommer ikke uden om, at selve toilettet er et absolut must 😉 Men det fylder altså en del af pladsen på gulvet og derfor er det vigtigt, at vi husker at bruge væggen over toilettet for at udnytte rummet fuldt ud. For at give mere luft, er åbne reoler en super løsning til at placere over toilettet. Men et lille tip (nu kommer der guldkorn ;-)): Husk at slå toiletbrættet ned! Så undgår vi at skulle have fingrene ned i kummen 😀

 
Benyt kreativ belysning
Stol ikke udelukkende på super skarpt lys, som er med til at overeksponere små rum. Vanity-stil lampetter gør, at selv det mindste rum virker mere indbydende og udover det, er de super ekstra praktiske når du lægger makeup.

 
Sørg for ikke at have for meget lagerplads, end hvad du har brug for
Er dit voluminøse skab af en eller anden grund, fyldt med små rejseshampooer, tandpasta, hårprodukter og mange andre ting, så er det tid til at skære ned. Tag en dag ud af ugen og få sorteret i hvad du rent faktisk bruger (og nej, det duer ikke med: den her kommer jeg nok til at bruge på et tidspunkt.. For nej, den holder altså aldrig rigtig). Køb et inventar i en passende størrelse og find et andet sted at opbevare det du ikke skal bruge, eller smid det ud. 

 
Gør spejlet til din bedste ven
Et spejl over vasken er noget vi ser mest, men tænk på at finde en overdimensioneret version der fylder en stor del af væggen. Udover at et stort og fyldigt spejl udvider rummet, vil det også afspejle en masse af det lys der er på badeværelset – især hvis du er heldig at du har et vindue).

LÆS OGSÅ: 4 farverige DIY-guides til din bolig

Kilde: popsuger.com

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *