Fleksibel og funktionel indretning

Kigger man på de nyeste tendenser for boligindretning anno 2017, er multifunktioner og funktionel indretning noget vi kommer til at se mere af. Dette er en tendens der er dukket op i takt med med at flere og flere vælger at flytte ind til byen og kommer til at bo i mindre rum og på færre kvadratmeter. Men hvad er en multifunktionel og funktionel indretning?

LÆS OGSÅ: Tips til at indrette sig med Boho tendenser

Det handler om at vi indretter os med kreative og dekorative genstande og møbler som har flere brugsfunktioner og giver og mere plads at råde over. Dertil også at man tænker over hvordan indretter sig praktisk, efter rummet, og så det giver mening. Et hjem med flere funktioner. Hvem kan ikke lide det? Vi kender vel også alle det med at have for mange ting og nips.
@minimal_design

Et sted man blandt andet kan finde lidt inspiration til en funktionel og minimal indretning er instagram profilen Minimal Design (@minimal_design). Deres profil er præget af billeder af hjem, hvori man har valgt at indrette sig på en kreativ og funktionel måde, således at rummet og boligen udnyttes optimalt. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du dit badeværelse til at virke større

Ser man på den dekorative side af indretningen er der også mange muligheder at hente her. Her vil der nemlig også dukke genstande op hvor det er muligt at kunne mikse som man har behov for, eller at det har flere brugbare funktioner. En af dem som har gjordt dette er Tom Dixon med deres Lid kollektion, hvor man kan samle sin egen opbevaringsdekoration til fx kontoret. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er