[single_post_category_name]

Smukt scandinavisk design: Se IKEAs nye STOCKHOLM kollektion

For to uger siden, var vi på ChriChri redaktionen heldige, at være med i Stockholm, hvor vi fik et sneak peek på IKEAs kommende STOCKHOLM kollektion og mødte de super seje designere bag. Kollektionen udkommer til april og består af 47 forskellige produkter, perfekt til hjemmet, hvor der er alt lige fra de fineste håndlavede skåle, til de lækreste fløjls sofaer.

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Maria Harmuth

Kollektionen er skabt ud fra et ønske om at udtrykke, hvor vigtigt det er, at ting bliver gjort i det rigtige tempo. Med udgangspunkt i det, har designerne bag kollektionen haft mulighed for, at tænke alle detaljerne igennem og samtidig nyde processen.

Dette års STOCKHOLM kollektion deler en skandinavisk modernitet af den højeste kvalitet, både i form, funktion og materialer og produkterne består af bløde tekstiler, rattan, ask og mundblæst glas. 

Kollektionen er i butikkerne den 7. april 2017 og priserne starter ved 39 kr. og går op til 11.999 kr.

LÆS OGSÅ: Guide: Sæt kulør på dit hjem

I mens at vi venter på, at den fine STOCKHOLM kollektion lander i butikkerne til, så kan du se kollektionen nedenfor og finde netop din favorit… Vi har forelsket os i den smukke lænestol, som vi simpelthen må eje!Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide