Her finder du de bedste genbrugsfund

Elsker du også at gå på opdagelse blandt smukke vintagefund og retroskatte? Så har vi samlet en liste med nogle af vores favoritbutikker. Se hvor du finder de bedste genbrugsfund nedenfor. 


Finderi.dk
På Frederiksberg finder du denne perle – en butik fyldt med de smukkeste fund fra både ind og udland. I butikken finder du alt fra bløde tekstiler og planter til keramik og møbler. Besøg butikken hvis du trænger til lidt nyt til dit hjem, eller hvis du blot trænger til inspiration.

Roarsvej 3
2000 Frederiksberg


Retro8000dk
På Instagram finder du den århusianske genbrugsbiks @Retro8000dk – en biks, hvor du finder smukke fund til rimelige priser. Gå på opdagelse på profilen, og find dine favoritter hjemme fra sofaen. 

Find Retro 8000 på Facebook eller Instagram.

LÆG OGSÅ: Geniale møbler til dig med lidt plads


Vintage 415
På Amager finder du butikken Vintage 415 – en butik, hvor der er lidt for enhver smag. Du finder både nips og møbler, men også tekstiler og smukke vintageglas. Kig forbi butikken eller deres Instagram @Vintage425_

Lybækgade 8A
2300 København S


Balsalen
Balsalen er en af de butikker, som vi har nævnt et par gange før og med god grund. Her finder du nemlig de flotteste fund, både nye og gamle. Tag et smut forbi den fine butik, og bliv inspireret.

Frederiksgade 12-14
8000 Aarhus C


Retro Villa
De flest kender allerede Retro Villa i forvejen, men vi synes at den skulle med på listen alligevel. Hos Retro Villa finder du nemlig de flotteste vintagetapeter og andet godt til hjemmet. I butikken kan du købe både nye og gamle fund.

Naboløs 1 kld
1206 københavn k

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være