Guide: Sådan laver du de populære Tassel Earrings

Items

Sytråd

Nål

Bånd

Perler

Saks

Ørering med krog

Alle materialerne kan fås hos Panduro Hobby

Her på redaktionen er vi fuldstændig forelsket i de smukke tassel øreringe – faktisk så forelsket at vi har givet os i kast med at lave dem selv, og nu deler vi guiden med jer.

Tassel øreringe er det perfekte lille hyggeprojekt, som du kan lave med din veninde over en kande kaffe og lidt tøsesnak.

LÆS OGSÅ: DIY læder tassel nøglering

Sådan gør du

Start med at finde ud af hvilke farver du ønsker, og sørg for at bånd, perler og tråd matcher de farver, som du ønsker.

Herefter klipper du et lille stykke bånd på ca. 7 cm. Tag din sytråd, læg den dobbelt og bind en knude. Start ude i kanten af båndet, og sæt 33 perler på. Hvis du ønsker at dine øreringe skal være kortere eller længere, så justerer du blot antallet af perler.

Nu skal du køre nålen igennem din perlerække. Start med at køre nålen igennem fra anden sidste perle og op. Når du har haft nål og tråd igennem alle perler trækker du i din tråd. Sørg for at perlerne sidder helt stramt oppe ved båndet. Der skal helst ikke være noget sytråd frit oppe øverst.

Herefter laves række to ved at føre nålen igennem fra bagsiden og gentage processen.

Når du ikke har mere sytråd at gøre godt med, laver du en lukning ved at køre tråden igennem et par gange samme sted og lukker med 3-4 knuder. Klip det resterende tråd af.

Gentag processen indtil du har 13 perlerækker.

Nu skal rækkerne samles. Dette gøres ved at folde dit bånd indtil du ca. når halvvejs ved perlerækkerne. Herefter køres der sytråd igennem et par gange. Fold nu, indtil du når den sidste perlerække, og kør sytråden igennem igen. Til sidste folder du det resterende bånd, uden perler, rundt, og kører sytråd rundt om dette også. Sørg for at køre sytråden rundt et par gange, så det sidder godt fast.

Tag din nål og kør den igennem et stykke af båndet, så din tråd kommer op nede fra som på billedet. Sæt perler på tråden, så det passer til omkredsen. Vi brugte 16 perler – dette varierer alt efter, hvor stor din ”top” er. Sno din perlerække rundt om toppen og afslut ved af køre din sytråd igennem den sidste perle og træk. Tag din sytråd og kør igennem ved perlerækken et par gange, så den sidder på sin plads.

Herefter gentages processen indtil, du har ca. 7-8 rækker alt efter hvor meget plads du har.

Nu skal vi lave to perlerækker, som skal sættes oven på det bare stykke. Tag din sytråd og start i den ene side. Sæt 6-7 perler på og lad perlerækken ligge oven på det bare stykke. Afslut ved at køre nålen igennem ved modsatte side af, hvor du startede. Gentag processen med nummer to perlerække. Afslut ved at køre tråden igennem et par gange og lav et par knuder, så det ikke går op.

Til sidst syes krogen på i midten af de to perlerækker.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være