Forny din bolig med disse forårsfavoritter 

Louise er kvinden bag bloggen Lei Living, som er en blog der byder på inspirerende indlæg omkring interiør, design, tendenser og meget mere. Louises mål med bloggen er at inspirere alle os bolig-interesseret læsere, som elsker at følge med, hvilket vi må sige at hun gør på bedste vis.

Nedenfor fortæller Louise om glæden ved foråret, samt hvilke forårsfavoritter, hun tyer til dette forår.

_______

Jeg elsker foråret. Der er bare noget energiskabende over at se naturen springe ud – de første vintergækker der kommer op af den kolde jord og de grønne skud på de nøgne grene. I foråret melder trangen sig altid herhjemme til at rydde op, rydde ud og forny. Det er en skøn følelse at få styr på skabe og skuffer, mens vi venter på, at vi for alvor kan byde sol og lys velkommen tilbage.

Ja, jeg må erkende, at jeg bare har det godt med en vis orden omkring mig…….

Mit trick er at holde indretningen enkel, tænke funktionalitet og skrue lidt ned for nips trangen. Vi bor relativt småt, og her duer det bare ikke med en masse overflødige dimser. Stilmæssigt er jeg stadig inspireret af det lyse og nordiske tilsat natur elementer og har ingen vilde farveudbrud i selve grundindretningen. Men på enkle vægge og elementer, bruger jeg tapeter og maling til at tilføje rummene farve, struktur og mere personlighed. Udskiftning af boligtilbehør gør også underværker, hvis man ønsker at tilføre sit hjem nogle nye impulser. Der skal faktisk ikke så meget til. Det fungerer i hvert fald rigtig godt herhjemme at forny på den måde, og så er det nemt og forholdsvis billigt at forandre hen af vejen, når en ny grille sætter sig i mit miljøpåvirkelige indretningshoved 🙂

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan styler du et vellykket stilleben

Jeg er virkelig begejstret for grønne planter i indretningen, de skaber både liv i rummet og er gode for indeklimaet. Dejligt! Og heldigt for mig – fortsætter den grønne bølge også i dette års trend. Levende planter og plantermotiver på alt fra puder til tapeter er noget vi stadig vil se meget til fremadrettet. Farverne er desuden blevet mørkere på den dekadente og lækre måde, og forskellige materialer mikses på kryds og tværs.

Det er vigtigt at trives i sit hjem, og man behøver slet ikke lade sig diktere af en aktuel indretningstrend for at have en skøn bolig. Det er klart! Personligt synes jeg dog, det er ret inspirerende at følge udviklingen, og så kan man jo tilføje eller lade være alt efter smag og behag. Du kan se hvilke tendenser, jeg tænker at hoppe med på som modspil til min egen indretning. Velkommen til foråret og mine favoritter …


Fantastisk Tapet fra Rebel Walls designet af Louise Jones.
SE68 Dining Chairfra PLEASE WAIT to be SEATED designet af den tyske arkitekt Egon Eiermann i 1950-erne – er blevet en ægte klassiker. Jeg er vild med den grønne farve!
Humdakin tilbyder luksus i husholdningen med klude, viskestykker, rengøringsmidler, sæber og børster inspireret af den skandinaviske natur. Det bliver en leg at gøre forårsrent!Kurve i vandhyacint flet fra Muubs. Geniale til opbevaring, planter eller brænde. Kurvene har to hanke, som gør at de også kan hænges op.
Lampe fra House Doctor i røgfarvet glas. Lampen er lidt over en halv meter høj, så den kan fint stå på gulvet. Lampen giver et rigtig smukt og hyggeligt lys.3 Dot Velvet Cushion fra Louise Roe. Jeg er i det hele taget ret vild med Louise Roes kollektion.
Forkæl din blomster med en Kasandra vaser fra A SIMPLE MESS – stik blomsterne enkelvis ned i det fine låg og lav en smuk blomsteroase.Pude med bladmønstre fra H&M Home.
Skøn tekande fra Kähler Hammershøi med en dekorativ messingbelagt hank som gør, at kanden får et lækkert eksklusivt look.

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være