[single_post_category_name]

Geniale møbler til dig med lidt plads

Det kan være svært, at indrette sig på lidt plads, da store møbler hurtigt kan overtage rummene. Men heldigvis er der masser af multifunktionelle og mindre møbler, som er helt perfekte til de små hjem. Vi har derfor fundet 6 items til dig, så du kan udnytte pladsen bedst muligt i din bolig.

LÆS OGSÅ: 7 tips til indretning af små hjem


Plads til gæster i køkkenet

Hvis du har et lille køkken, er dette bord supersmart! Du kan nemlig selv vælge, om du vil have klappen oppe eller nede – en god løsning til, når man får gæster og mangler bordplads.

Spisebord med klapfunktion fra Ellos, 1.599 kr.

Til dig der bor i en 1-værelses lejlighed

Når man bor i en 1-værelses lejlighed eller på et enkelt værelse, kan det være svært at få plads til det hele. Derfor er en sovesofa en rigtig god løsning. Sofaen her er fra ILVA, og er klart en af vores favoritter.

Sovesofa fra ILVA, 4.999 kr. kr.


Vægmonteret klapbord til køkkenet

Hvis du absolut ingen plads har i køkkenet, så er et vægmonteret klapbord rigtig smart. Der er plads til, at man kan spise sin morgenmad, læse avisen eller blot nyde en kop kaffe. Bordet kan også bruges som skrivebord.

Vægmonteret klapbord fra IKEA, 249 kr. 

LÆS OGSÅ: Inspiration til indretning af boligen anno 2017


Til dig der mangler plads på badeværelset

Mangler du plads på badeværelset? Så er den her hylde lige noget for dig. På hylden er der nemlig både plads til diverse toiletsager, men også til at hænge sine håndklæder.

Hylde fra Ellos, 499 kr.


Den lille sofa til den lille stue

Den her sofa er perfekt til små rum, og så er sofaens smukke look bestemt også købet værd. Sofaen har en bredde på kun 140 cm. hvilket giver dig ekstra plads i din stue.

Sofa fra Ellos, 3.499 kr.


Skrivebordet der fylder mindre

Har du brug for et skrivebord i dit hjem, men mangler plads? Så er denne hylde med skuffer en rigtig god løsning. Hylden fylder mindre end et almindelig skrivebord, og så er der desuden plads til opbevaring – genialt!

Hylde med skuffer fra IKEA, 349 kr.

LÆS OGSÅ: Fleksibel og funktionel indretning

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide