[single_post_category_name]

IKEA åbner ny butik på Strøget i slutningen af marts

Så er der godt nyt til alle IKEA-elskerne. IKEA vil nemlig være at finde midt i København, når varehuset fra den 30. marts til den 2. april åbner op for et midlertidigt showroom på Strøget, der skal byde foråret og sommeren velkommen. 

LÆS OGSÅ: Drøm dig væk til sol & varme med H&Ms fantastiske sommerkollektion

I anledningen af den nye sæson åbner det svenske bolighus et showroom i hjertet af København. IKEA Strøget skal give danskerne inspiration til boligindretningen til den kommende sæson og vise spændende løsninger til både inde- og udeliv.

I det nye showroom vil der være plads til at gå på opdagelse blandt de fine nyheder, men også til en kop kaffe og svenske kanelbullar. IKEA fejrer weekenden med DJ fredag. Lørdag er alle IKEA family-medlemmere inviteret til et trendforedrag med Uffe Bucahrd og Signe Wenneberg om bolig og design, og søndag står den på filmforevisning af dokumentaren om designsamarbejdet mellem den anerkendte interiørdesigner Ilse Crawford og IKEA, hvor der er adgang for alle. 

Vi glæder os til at besøge det nye showroom!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide