4 IKEA hacks til de mindste

Trænger børneværelset til en lille make-over eller mangler du inspiration til indretningen af børneuniverset? Så har vi samlet fire geniale IKEA-hacks til de mindste.

LÆS OGSÅ: 5 seje IKEA-hacks: sådan forvandler du dine møbler


Kommoden til drengeværelset
Hvis du mangler opbevaring af tøj og andre sager, så er den kommode et rigtig godt bud. Denne er malet i den smukkeste lyseblå farve, men farven kan sagtens skiftes ud med en anden, så det passer til netop dit barns værelse.

Se guiden her


Små farverige skamler
Farver og mønstre er altid sjovere end en kedelig træsort. Derfor er disse skamler helt geniale til børneværelset, og så er de gode til at hjælpe de små med nå ting, som ikke er i deres højde.

Se guiden her


Den perfekte køjeseng
Når man ser denne fine køjeseng, er man ikke i tvivl om, at man er trådt ind i et pigeunivers. Sengen er pyntet med fine små dots på siden, hvilket er en detalje, som er nem at dekorere med.

Se guiden her

Seje stole med dyre-look
De her to stole er simpelthen alt for seje at have på børneværelset. De er farverige og deres look sætter fantastisen i gang. Herudover kan man ikke andet end at smile, når man kigger på dem.

Se guiden her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive