Inspiration til indretning af boligen anno 2017

Caroline arbejder til dagligt som PR & Kommunikationschef hos Stelton, og så er hun kvinden bag bloggen September edit, som er en blog fyldt med inspirerende indretning og design fra hele verden. Caroline er udannet i design & business og har både arbejdet med mode og interiør. Hun har en stærk æstetisk sans med øje for detaljerne og elsker flotte emballager. Nedenfor giver Caroline dig inspiration til nogle af de indretningstrends, du skal indrette din bolig med i år og hvilke materialer der er vigtige. God fornøjelse!

____

For to år siden flyttede vi ind i vores nuværende lejlighed. Vi kom fra en lille hyggelig lejlighed med smukke snedker detaljer. Vores nuværende lejlighed er et nybyggeri på Havnevigen på Islands Brygge som også er smukt, men på en helt anden måde. Lejligheden har ikke helt på samme måde de hyggelige detaljeret døre og brede vindueskarme, så alle vores møbler blev derfor skiftet ud, da de simpelthen ikke passede ind i de nye omgivelser.Med otte panorama vinduer i stuen, så har det taget mig lidt tid at knække koden i forhold til, hvordan jeg skulle gribe indretningen fat. Jeg ville gerne have så meget stemning ind som muligt, så jeg har fokuseret meget på tekstiler med lækre gulvtæpper og gulv til loft gardiner. Gardinerne har ingen anden funktion end at skabe taktilitet og hygge.

Vi har lyse trægulve i hele lejligheden. Personlig foretrækker jeg helt lyse gulve eller helt mørke. Vores er lige midt imellem. Når man vælger tæpper, skal man ikke kun tænke over hvilken farve tæpper man godt kunne tænke sig, men også være opmærksom på hvilken farve der komplimenterer helle rummet og ikke mindst det gulv, det skal ligge på. I min studietid lærte jeg, at det er lige så vigtigt at tænke på den luft der er rundt om objektet. Jeg har fundet den perfekte beige/champagne farvet nuance, som fremhæver vores gulv på en helt ny og fin måde. For mig er det også utrolig vigtig, hvordan man føler sig tilpas i sin indretning. Efter vi har fået tæppe i stuen, ligger halvdelen af familien på gulvet i weekenden, fordi det bare indbyder til det og følelsen af at gå på det med bare tæer, i stedet for på et koldt trægulv, giver en følelse af velvære. At have forskellige tekstiler og overflader i ens hjem, er for mig en form for terapi.


Møbler og accessories i flet, er et af de helt store materialer i 2017. Det er et materiale der øjeblikkeligt skaber en hjemlighed, som er svær at style sig til. Du behøver ikke at gå all in med seks spisebordstole. Jeg har tilføjet en enkel stol i mit soveværelse, og det giver en afslappet og hyggelig stemning. En bænk kunne også være fint alternativ.


Marmor, granit og terrazzo, ja alle former for sten i form af møbler og skulpturer er et hit. Sten har en organisk overflade med et naturligt spil i, som tilføjer noget unikt til din indretning. Generelt møbler som har et skulpturelt udseende og ikke nødvendig vis ligner et møbel, er værd at tilegne sig. Tænk ud af boksen og værd kreativ!


Messing har været en fast del af indretningen i et par år og er efterhånden gået hen og blevet et klassisk materiale. I år er der fokus på det mere kolde materiale stål, chrome og lignende metaliske overflader.
 


Inviter naturen indenfor og miks forskellige træsorter i både møbler og dekorative objekter. Lad dine dyreste og pæneste magasiner og bøger, indgå som en del af indretningen, så bliver de også kigget i lidt oftere end hvis de stod på en støvet bogreol.

Tilføj også forskellige teksturer og materialer på badeværelse. Et enkelt naturligt element giver følelsen af badehotel.

Vil du se mere til Carolines smukke hjem? Så kan du besøge hende på Instagram under navnet @Septemberedit samt hendes blog septemberedit.com.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og