Sådan fornyer du dit køkken på budget

Trænger dit køkken til en makeover? Så har vi samlet et par gode tips, til hvordan du pifter dit køkken op uden at bruge en formue. Det kræver nemlig ikke altid en kæmpe renovering, at skulle forny sit køkken. 


Mal køkkenlågerne eller skift dem
En af de ting, som hurtigt kan gøre en forskel i dit køkken, er hvis du maler køkkenlågerne. Dette vil give dit køkken et helt nyt look, og vil bestemt kunne ses som en stor forandring. Hvis du ikke er den store maler, kan du vælge at skifte lågerne ud i stedet. Lågerne på billedet ovenfor er fra Superfront.


Skift grebene
Trænger du blot til en lille forandring i køkkenet, så er nye greb en rigtig fin løsning. Mange genbrugsforretninger sælger diverse greb til billige penge – her kan du vælge at dekorere med forskellige slags eller vælge den rene stil med ens greb hele vejen rundt som på billedet ovenfor.


Sæt et par fliser op eller brug dem som dekoration
Fliser med farver og mønstrer kan få ethvert køkken til at blomstre. Vælg nogle fliser med mønstre, farver eller motiver og brug dem enten til at dekorere med på køkkenbordet eller sæt dem op på et lille stykke af væggen. Fliserne på billederne ovenfor er fra By Lassen og forhandles hos Livingshop.


Byd grønne stilleben indenfor
Grønne planter er en sikker vinder, når et hjem trænger til en hurtig og nem makeover. Planterne er med til at give masser af liv og sjæl til et rum. Lav eventuelt et lille hjørne i køkkenet med forskellige planter og nips.


Dekorer væggen med tapet eller maling
Du kan også vælge at male eller tapetsere en af dine vægge i køkkenet – eller måske dem alle, hvis du har mod på det. Husk at vælg en farve eller noget tapet som matcher til resten af køkkenet.

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og