Vis os dit hjem: Freja Troelsen

Facts


Freja Troelsen er 25 år, og bor på Østerbro sammen med kæresten Jonas og parrets to børn, Frigg og Fridtjof.

I en charmerende lejlighed på Østerbro bor Freja sammen med kæresten Jonas og parrets to børn, Frigg og Fridtjof. Til dagligt læser Freja til lærer og arbejder med forskellige kreative freelanceopgaver. I øjeblikket er hun dog på barsel med Fridtjof, som blot er en måned gammel.

Frejas forhold til familiens hjem er ganske særligt – det er her Freja og Jonas skaber rammerne for deres børn, og det er her det skal være rart at være som familie. Om hjemmet fortæller Freja: ”Med to små børn og en travl hverdag kan her ikke altid være pænt og nydeligt, og jeg har ikke lyst til at skulle bruge energi på at skulle lade mig irritere over det, så derfor har vi indrettet vores hjem enkelt og funktionelt. Her kan vi godt rumme rod, men vi får også hurtigt ryddet op igen, og så er her selvfølgelig rart at være. ”


Hos den lille familie finder du altid en smuk buket blomster: ” Vi har altid blomster i hjemmet, uanset hvilken tid på året det er. Blomster i hjemmet gør mig simpelthen bare så glad, og når der ikke skal mere til, så er der er jo ingen grund til at lade være. Blomster er smukke og blomster på bordet udstråler overskud, også når der ikke er det.”


Ovenfor ses parrets soveværelse, som er meget småt – faktisk så småt, at der kun er plads til en seng, dog gør dette intet for Freja og Jonas: ”Det er ret hyggeligt, synes jeg selvom man altid kan bruge mere plads. Vi bruger farven lyserød meget i vores indretning, og vi har flere steder i lejligheden enkelte vægge malet i forskellige lyserøde nuancer. Vores køkken var faktisk, indtil for nyligt, helt lyserødt men det blev dog alligevel for meget.”


Her ses et lille hverdagsglimt fra familiens liv. Freja har en ting for stribet sengetøj og gamle aviser og magasiner: ”Det stribede sengetøj minder mig om min barndom, og i forhold til gamle aviser og magasiner, så er jeg vist bare lidt af en samler. Og hvem kan stå for babyben?”


Her ses et lille hjørne af familiens stue, som byder på grønne planter og den smukkeste gyngestol fra Børge Mogensen. Om stuen fortæller Freja: ”Vi har utroligt mange grønne planter. Vi har mindst en plante i hvert rum.  Planter er, ligesom blomster, smukke og har en stor effekt på et rum. Det er tit de små virkemidler, som gør den store forskel i indretningen. Gyngestolen er en Børge Morgensen, og den har vi fået i barselsgave af min svigermor, da vi fik vores søn. Det er en meget smuk stol, synes jeg.”


I et andet hjørne af stuen, er der plads til masser af leg og sjov: ”Her er altid legetøj på gulvet, og det kan jeg faktisk godt lide. Nogle gange når børnene er puttet om aftenen, og jeg går og rydder lidt op, så kan jeg godt finde på at efterlade legetøjet på gulvet. Simpelthen fordi jeg synes det er hyggeligt, at det er der. Savbriksen er fra Skovshoved Møbelfabrik, og det er et meget smukt møbel, synes jeg. Jeg holder utroligt meget af enkelte, tidsløse og ikke mindst slidstærke møbler i naturlige materialer. På den måde er behovet for udskiftning heller ikke så stort, og nyt interiør passer nemt ind.


Det sidste rum vi skal besøge er Frejas yndlingsrum – børneværelset. Om børneværelset fortæller Freja: ”Da vi indrettede rummet, tænkte vi ”hvordan ville vores drømmeværelse have set ud, da vi var børn?”. Vores datter elsker sit værelse, og det er det rum vi opholder os mest i. Også når vi har gæster. Så er det kaffekopper på gulvet, og legende børn omkring os.  Det er også lejlighedens største rum, 25 km2. Vores venner og familie siger tit, at vi er skøre. At vi har ofret så mange af vores kun 70 km2 på børneværelset, men det fungerer bare bedst sådan. Det er vigtigt for os at de har deres eget, og at der er plads til leg.

Vil du se mere til familiens smukke hjem? Så kan du følge Freja på Instagram under navnet @Frejatroelsen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive