Kom indenfor i en svensk oase på 36 m2

Det kan være svært, at indrette et hjem på få kvadratmeter – især når man skal have plads til alt fra stue til soveværelse. Alligevel formår boligen nedenfor at have plads til det hele i blot et enkelt rum. Se med og lad dig inspirere. 

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Maria-Therese


Når man træder ind i den lille svenske oase, kommer man direkte ind i køkkenet, som er fyldt med smukke lyse detaljer. Køkkenet er indrettet med et lille spisebord, hvor der er plads til to. Ønsker man at der skal være plads til flere, kan bordet trækkes ud, hvilket er en super smart løsning, når man mangler på plads.
Køkkenet er indrettet med hvideelementer og hvide vægge, hvilke er med til at gøre at rummet virker større.

Det næste rum vi skal besøge er stuen, som er indrettet med et sove- og sofaområde. Sofaområdet er indrettet med et lyst tæppe, som er med til at dele rummet op. Her går de lyse detaljer igen, som giver en dejlig fornemmelse af forår.
Vender vi blikket mod sengen, er der indrettet med en lille skammel, som fungerer som et sengebord – det perfekte spot til bøgerne. På væggen ses en læse ampe, et par billeder og to dots, hvor der er plads til morgenkåben eller nattøjet. Forenden ses klædeskabet, som jo er en vigtig del af soveværelset for os kvinder.
Rundt i lejligheden ses de fineste grønne planter og smukke stilleben, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

_______

3 tips til indretning af små rum

Skab din egen rumfordeling med møbler eller gulv
Som i boligen ovenfor er det super smart at dele et rum op, ved hjælp at et tæppe. Du kan også sagtens bruge møbler eller forskellige typer gulv til at opdele rummet.

Middag for to
Møbler med flere funktioner er rigtig gode til de små rum. I lejligheden ovenfor så vi bordet til to, som kunne trækkes ud, så der var plads til flere. Dette er blandt andet en af de gode løsninger – der findes et hav af møbler med flere funktioner som sovesofaer, klapborde m.m. 

Opbevar højt
Mangler du plads til opbevaring? Så kig op! Der er nemlig plads fra gulv til loft, dog er det de færreste, der udnytter de øverste meter af rummet. Indret derfor med høje reoler eller skabe og udnyt derved rummet bedst muligt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive