Vis os dit hjem: Maria-Therese

Facts


Maria-Therese er 35 år og er gift med Kim. Sammen har parret Harald Vitus på 10 år og Gro Malou på 7 år. Familien bor i et charmerende hus i Nordsjælland.

Maria-Therese og Kim bor sammen med deres to børn i det smukkeste hus i Nordsjælland. Huset bærer præg af Maria-Thereses store passion for interiør og design, og hun beskriver selv  husets stil så ledes:” Min stil er nordisk, enkel og lys – med et tvist af pasteller især henover foråret og sommeren. Vi bor meget hvidt og enkelt – undtaget på børneværelserne. 

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Astrid Larsen

Til dagligt arbejder Maria-Therese med PR, kommunikation og marketing hos webshoppen Cahetu, som forhandler lækkert interiør, design og livsstil til boligen. Herudover driver hun livsstilsbloggen www.mamamaruska.dk, hvor hun skriver om alt fra hverdagsliv og børnemode til indretning, haveliv, opskrifter, rejser, skønhed og om livet med den kroniske sygdom POTS-syndrom.


Det første rum vi skal besøge hos den lille familie er stuen, som er indrettet i en klassisk, nordisk stil dog med et par farverige detaljer. Om stuen fortæller Maria-Therese:” Vores stue er ret stor, så i den ene ende har vi sofahyggehjørne med en stor flyder samt masser af puder og fordi det er forår er de lidt mere nordiske af slagsen, skiftet ud med velour i rosa nuancer. De firkantede er fra Søstrene Grene, hvorimod den smukke runde er fra Christina Lundesteen som forhandles hos Cahetu. 

Jeg er lidt af en havenørd og mens vi venter på havelivet udenfor, må jeg nøjes med grønne planter indendøre – det giver liv i indretningen, og vi har kaktusser godt fyldt op alle steder. Det smukke, hvis man selv må sige det, billede af Harald har dygtige Sisse Langfeldt (imagesbylangfeldt) taget, og det skal op og hænge (sammen med et af lillesøster) efter det måtte vie pladsen for mit nye vitrineskab i køkkenet.”


Kigger vi mod den anden ende af stuen ses et lille arbejdsområde, som bruges flittigt til blogging og praktiske sager:” Jeg ELSKER det. Det er her, jeg sidder når jeg arbejder hjemmefra, blogger og sysler med andre praktiske ting ved Mac’en – alt imens jeg kan holde øje med resten af familien. Systemet er fra String og passer rigtig godt ind til resten af indretningen. Da min mand har sit eget kontor herhjemme, har jeg fået lov at have råderet over dette hjørne, hvorfor det måske er en anelse feminint. ”


Maria-Thereses yndlingsrum i huset er familiens køkkenalrum. Der er her hvor familien opholder sig mest, og hvor der kan hygges med lektier, mad, kreativitet og meget mere. Køkkenalrummet bliver også brugt med gode venner og familie:” Vi har direkte udgang til vores træterrasse, som er helt fantastisk om sommeren, og den forlænger rummet yderligere. Den hvide og enkle stil går igen, og så elsker jeg friske blomster, som jeg har hele året rundt. Enten fra haven eller fra den lokale blomsterhandler. Min kære svigerfar har sat Metro fliser op, og det gav rummet lige præcis det kant, som det manglede.”                                                                                

Vitrineskabet her er Maria-Thereses nyeste investering til huset. Skabet er fra Oliver Furniture, og har været en stor drøm for Maria-Therese i mange år. Skabet blev købt som en belønning:” Da jeg blev færdiguddannet i januar, havde jeg sagt til mig selv, at det skulle være min belønning for at klare det hele, selvom jeg har været hårdt ramt af sygdom. Jeg knuselsker det skab, og det betyder meget for mig. Det rummer keramik, porcelæn, vaser, spil, kreating, kogebøger og alt det løse. (Thank god for kasser til alt rodet …).”


Her ses parrets soveværelse, som er holdt lyst, roligt og enkelt.


Det næste rum vi skal besøge, er Gros fine værelse, som for nyligt er blevet lavet om:” Vi har fornylig lavet børnenes værelser om, da de efterhånden var blevet store siden vi byggede huset for knap 3,5 år siden. De har selv været med ind over processen, og Gro ønskede sig en hyggelig hule og en masse puder. Det fik hun. Den fine sengehimmel er fra Lirum Larum Leg, og det smukke lyserøde sengetøj er fra Cam Cam Copenhagen. Den fine flyvemaskinehylde er et sjovt indslag, hvor bamserne kan tage en flyvetur, og Gro er meget glad for den. Den er ligeledes fra Lirum Larum Leg.”


Hos Harald er det computerspil der er i fokus: ”Her bor Harald. En stor dreng, som har fået øjenene op for computerspil, hvorfor det hjørne spiller en central rolle på hans værelse.


Familien er så heldige at de både har et voksen- og et børnebadeværelse, hvilket er meget misundelsesværdigt, hvis du spørg os. Om badeværelset fortæller Maria-Therese:” For at bryde det meget sterile rum, har jeg sat en gammel bænk fra Retroguld, som vi bruger til alt fra plejeprodukter, hyggetøjet vi springer i efter job samt magasiner.
 ”

Vil du se mere til Maria-Therese? så kan du finde hende på Instagram under navnet @Mamamaruska.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være