Forårets 7 største boligtrends

Får du også lysten til at forny hjemmet, lige så snart du åbner diverse boligmagasiner? Det gør vi. Særligt nu hvor vi går ind i det skønne forår, så giver det os lysten til at der skal ske noget nyt. Om det er store eller små ændringer, det er helt op til dig. I hvert fald har vi samlet 7 af de største forårstrends, når det kommer til indretning.

LÆS OGSÅ: Inspiration til indretning af boligen anno 2017


Grønt i badet
Er der noget vi kvinder elsker, så er det de små detaljer. Selv badeværelset skal ikke snydes for en fin udsmykning og særligt luftrensende planter er noget af det, som gør sig godt.


Alternativ barvogn
Noget af det som har gjort sit comeback er barvognen, som giver en mega cool detalje i hjemmet. Men det er ikke alle der har pladsen til, at have sådan et stående og derfor er der selvfølgelig alternative måder at gøre det på – som at hænge det på væggen, eller på en reol.


Alt skal være pink
Den pink farve har for alvor slået igennem. Uden at fremstå alt for feminin, formår de pink nuancer i stedet at fungere ret kønsneutrale. Derfor vil du netop se den skønne lyse pink og den rouge fløjls beklædning rundt omkring i diverse modemagasiner.


Accessories som elementer i din indretning
En af de hotteste trends her i foråret, er blandt andet den kreative måde at opbevare sine ting på. Giv derfor din hat, din taske eller noget helt tredje en plads på væggen og brug det i stedet til at designe dit hjem.


Mønstret tapet på badeværelset
I dette forår gælder det også om, at fantasere og forvandle de ”kedelige” hvide badeværelser, til et fantasifyldt rum, med mønstret tapet.


Fokus på entreen
Der er altid noget helt særligt ved, at træde ind i entreen. Førstehåndsindtryk er også fornemme i foråret og derfor er der fokus på at gøre entreen mere designpræget, hvor der er gjort lidt ekstra ud af detaljerne.


Runde spejle
Særligt de store runde spejle, er til at spotte i diverse boligmagasiner. Om det er på badeværelset, i stuen, i soveværelset, you name it, så er runde spejle noget af det vi ser flere steder. De er æstetisk smukke og giver rummet ekstra dybde!

Kilde: purewow.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og