[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Hildegard Haave

Hildegard Haave er 50 år og kommer oprindeligt fra Trondheim i Norge, men har boet i Selbu med sin mand, Ronny og deres fire børn i alderen 13 til 27 år – Maja på 13, Jens på 17, Sofie på 26 og Fredrik på 27. Parrets hus et bygget i 2,5 etager og hvert plan er 100 m2 og derudover en loft på ca 70 m2. Hovedplan består af stue, køkken, entre, vaskerum, toilet og kontor/gæsterum, kælder består af pejsestue/bibliotek og soverum og til sidst loftet, som består af tre soverum, bad og en lille loftstue. 

Til dagligt arbejder Hildegard som lægesekretær på et legekontor og ved siden af det, arbejder hun lidt ekstra på et plejehjem i landsbyen. Udover det daglige arbejde, så har Hildegard altid haft en stor interesse for indretning og udsmykning og efter at hendes datter introducerede hende for Instagram, har indretningen taget overhånd, i form af den skønneste indretnings inspiration.

LÆS OGSÅ: Lagersalg: Spar op til 75% & forny forårsboligen 

Stilen i Hildegards hjem, bærer præg af en eklektisk indretning, som er en blanding af flere stilarter, epoker og med et touch af boheme. Huset er bygget i 1997 og har derfor været igennem flere runder af maling, med alt fra gul og grøn, til den hvide farve som ses nu. Genbrug og arvefund er blandt andet noget af det Hildegard har en stor kærlighed for, hvilket ses tydeligt i det smukt indrettede og meget personlige hjem: ”Jeg kan godt lide, at de ting som omgiver os, har en historie at fortælle”.stue3.jpg

Det første rum vi møder i Hildegards hus, er den utroligt fine og meget detaljerede stue. Mange af tingene er loppefund og dette gælder blandt andet det smukke stuebord. Derudover ses der to borde til venstre, som er købt i IKEA og spraymalet guld, for at tilpasse dem til resten af huset. Stuen består af flere områder, hvor man kan finde ro og trække sig lidt tilbage, hvilket Hildegard virkelig nyder.
Hildegard går meget op i, at personliggøre hjemmet og det ses blandt i alle de mange nipsting som er placeret rundt omkring – her på det store stuebord. For enden er stuen indrettet med endnu et loppefund, en smuk tv-skænk. Derudover har Hildegards mand selv været på elgjagt, hvilket har resulteret i det fine gevir der hænger på væggen. 

Stuen og køkkenet er favoritrummene i huset og med det flotte køkken, kan man heller ikke andet end at elske det. På væggen er der valgt et fototapet, som er med til at underbygge den lækre stemning som Hildegard har skabt i hjemmet. Ved siden af køkkenbordet er placeret en rullebord, som er købt hos Ellos

Køkkenet er oprindeligt lavet af naturligt træ, men for at skabe et anderledes look har parret valgt, at spraymale træet i en grå bengalack. 

Det næste rum vi møder, er Hildegards spisestue, hvor der ved siden af er indrettet med et skrivebord. Her er der gjort plads til, at de kan sidde og fordybe sig i bøger, magasiner og andet hyggeligt. 

Skrivebordet og kurvestolen er endnu to loppefund som Hildegard er meget glad for. Ved siden af er placeret et gammelt ur, som er et meget fint arvestykke fra bedsteforældrene. Parrets soveværelset er lyst og lækkert og er indrettet med et super fint natbord, som er et loppefund Hildegard har gjort sig. Ikke nok med det, har Hildegard selv været utrolig kreativ og har lavet sengegavlen ud af en dør, som oprindeligt har siddet på et garderobeskab. Er det ikke fint? 🙂 

Som en ekstra detalje, er der placeret en knage på væggen, som er lavet ud af et stykke drivtømmer og fire store vintage søm. 

Er du ligesom os, helt vild med Hildegard Haaves smukke og personlige hjem? Så kan du finde mere inspiration på hendes Instagram @homebygard.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide