Loppefund 2017: Her er 10 trends du skal jagte!

Facts


Houzz er verdens største hjemmeside inden for indretning, renovering, design og arkitektur. 

Se mere på www.houzz.dk eller @houzzdk.


1. Oliemalerier

Kunst vil naturligvis altid være mere end bare en midlertidig trend, og det er også noget, man skal købe, fordi man elsker det, og ikke fordi det er på mode. Men for dem, der ønsker et oliemaleri, men ikke har turde at slå til, er det absolut tiden til det. Vi ser flere eksempler på, at malerier tager over efter grafiske prints og plakater i indretningen. Kig efter unikke værker, der kan pryde dit hjem i lang tid – jo større, jo bedre.


2. Puder i traditionelle mønstre

Kelimtæpper virker måske en smule overbrugt i indretningen for tiden, men vores fascination for traditionelt håndværk og spændende mønstre viser ingen tegn på, at vi er mættet med den trend. Hold derfor øje med mønstrede puder og tæpper, men sørg for at lugte til tekstilerne, inden du køber dem – stive vævede tekstiler kan være nødvendige at tør-rense eller lufte, hvis de ikke virker friske.


3. Rattanstole og borde

Denne trend kræver lidt held at finde, da den har fået meget opmærksomhed. Men hvis du tilfældigvis finder gamle kurvestole – eller måske endda en sofa – så er du helt med på 2017-bølgen! Kurvemøblerne er fine både inde og ude, men materialet er ikke hårdført overfor fugt, så stil dem ind, når det regner.


4. Forskellige glas og skåle

Gamle glas kan man ofte finde til billige penge på loppemarkeder, og det gør i virkeligheden ikke noget, at de ikke er helt ens. Bland forskellige glas og skåle for at skabe en sjovere borddækning – eller hvorfor ikke bruge dem som vaser eller tandbørstekrus?

5. Trækasser
I de åbne køkkener, som er så populære for tiden, er det ekstra vigtigt med pæn opbevaring på hylderne. De fineste af slagsen er gamle trækasser med tryk på. Er du på ferie i udlandet, så hold øje med sådanne kasser, og snup dem med hjem.


6. Træbænke

Klassiske træbænke har fået en revival i vores soveværelse, hvor de bliver brugt som ekstra opbevaring ved sengen. De er også gode til et drivhus eller en altan.


7. Unikke spejle

For dem, der er lidt trætte af billedvægge, som man finder overalt: led efter gamle spejle på loppemarkeder. De kan være med til at bryde en billedvæg, eller du kan skabe en hel spejlvæg, hvis du finder tilstrækkeligt mange af dem. Spejle i sjove former eller med unikke rammer kan være et godt blikfang og er et fint alternativ til et billede over sengen.

8. Film- og reklamplakater
At pryde hjemmet med filmplakater kan virke en smule kollegieagtigt, men hvis du finder gamle plakater på loppemarkeder, vil det ofte tilføre både farve og et originalt udtryk til indretningen.


9. Teakmøbler

Skriveborde og sideborde i teak fungerer godt med den nuværende 70’er-trend. Det varme træ er ekstra fint i helt hvide rum og kan oftes købes som secondhand. Hold øje på nettet, hvis du ikke har en bil eller mulighed for at køre møblerne hjem fra loppemarkeder. 


10. 70’er keramik

At tingene i vores hjem er solide og har en god historie bag sig bliver vigtigere i en verden, hvor så meget af det, der sælges, er i dårlig kvalitet. Gamle, flotte keramikvaser, kander og skåle løfter enhver indretning og er fine som blomstervaser eller til at dekorere bogreolen med. Hvis de har revner eller hakkede kanter, gør det dem kun mere charmerende – og giver dig en undskyldning for at prutte om prisen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og