[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Aputinnguaq

I det lækreste nybyggede hjem i Sydvestjylland bor Aputinnguaq (også kaldet Apu) sammen med kæresten Kenneth og deres tre smukke børn, Naomi på 1 år, Noah på 2 år og Nikoline på 7 år. For kun tre uger siden flyttede parret ind i deres nye hjem og trods det, har de allerede formået at indrette hjemmet så fint.

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Freja Troelsen

I de sidste to år, har Aputinnguaq været på barsel og går på nuværende tidspunkt hjemme og leder efter det rigtige job, samtidig med at hun lige har startet bloggen lillesnefnug.dk. Med det nye hus, nyder hun derfor at kunne gå hjemme lidt endnu, så der er tid til at komme ordentligt på plads imens resten af familien er ude af døren.

Noget af det første vi bliver mødt af i huset, er parrets køkken, som er det rum der fylder mest og som er familiens absolut yndlings område i huset. Med en skøn alkove og kontorniche, er området perfekt til afslapning og underholdning af børnene, imens der bliver kokkereret i køkkenet. Her bruger familien meget tid og skulle der komme gæster på besøg, kan den skønne alkove snildt bruges, som ekstra soveplads. 


Stilen er meget Aputinnguaqs egen, hvor man tydeligt kan se kærligheden for, at blande det varme med det lidt mere rå, som er med til at skabe de smukke kontraster. Derudover går hun meget op i, at det skal være hyggeligt og praktisk, hvor alle skal føle sig tilpas og velkommen: “Mit hjem er et hjem, hvor alle skal føle sig godt tilpas og velkommen.” 

Når man har tre børn, så er det vigtigt at nyde hinanden og det må man sige at parret har haft i tankerne, da de fik bygget huset. 

Ved siden af soveværelset har parret nemlig valgt, at placere et stort badeværelse, hvor der her er lagt op til afslapning og selvforkælelse, med det super lækre badekar, som både ungerne og parret bruger: “Ungerne bruger badekarret ligeså meget som vi selv gør. Vi ELSKER det.”

Den yngste af børnene, Naomi, er 1 år og har fået det fineste værelse, hvor der er hyggeligt, varmt og masser af plads til leg. 

Det næste værelse vi kommer ind på er Noahs værelse, som er parrets mellemste søn på 2 år. Værelset er indrettet i lidt mere mørke nuancer, som giver et drenget og totalt lækkert og cozy udtryk. 

På det sidste børneværelse finder vi Nikolines værelse, som er indrettet efter hendes egne ønsker, hyggeligt, med plads til sovende veninder og vigtigst af alt hendes billedevæg. Nikoline elsker at være kreativ og derfor er der gjort plads til et kæmpe skrivebord, som er på vej. 

Det sidste vi møder i parrets hus, er den fine og meget rummelige stue, som går i forlængelse med køkkenet. Sofaen bliver om to uger udskiftet med en ny, der kommer et tæppe til gulvet og så skal der fine trådreoler op på væggene. 

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Maria-Therese

Efter meget få uger, er Aputinnguaqs forhold til det nye hjem som et “nyt forhold”. Aputinnguaq er utrolig forelsket og glæder sig rigtig meget til, at gøre hjemmet endnu mere personligt end det er nu: “Jeg er totalt forelsket og glæder mig rigtig meget til, at gøre vores hjem endnu mere personligt.” Det vigtigste for parret er, at man i hjemmet må have lov til at være barn, kaste med bolde, køre rundt på diverse racerbiler, slå vejrmøller og spise i sofaen. For dem findes der nemlig ikke noget, der ikke kan repareres eller gøres rent: “Min indstilling er, at der findes ikke noget, der ikke kan repareres, eller gøres rent!”.

Generelt er parrets plan er, at skabe en varm og hyggelig stemning med indretningen og særligt Aputinnguaq elsker at indrette, hvor nips-ting er noget af det, som hun har en stor kærlighed for og som gør, at hjemmet er skabt som deres helt eget kærlighedshjem: “Jeg elsker at indrette og er så vild med at flytte rundt på alt vores nips. Gør det nærmest hver gang jeg gør rent. Vores hjem har vi skabt som vores helt eget kærlighedshjem.”

Vil du se mere til Aputinnguaq? Så kan du finde hende på Instagram under navnet @lillesnefnugdk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide