Vis os dit hjem: Julie Marie

Facts


Julie Marie

28 år og bor i Aarhus sammen med sønnen Villum på snart 5 år.

Julie Marie er 28 år og er mor til Villum på snart 5 år. Sammen holder de til i Aarhus – nærmere bestemt i en 3-værelses lejlighed på 85 km2 i Viby J. Til dagligt er Julie Marie influencer og boligblogger på: Mossroom.dk.

Julie har et utrolig tæt forhold til sit hjem og efter at hun blev single for snart 2 år siden, har hun forsøgt at skabe et hjem, som er tro mod hendes personlighed og så hun kan føle sig ægte hjemme. Vi er blevet inviteret ind i det smukke farverige hjem, så se med nedenfor og lad dig forelske i den fantastiske kombination af mønstre, farver og grønt – vi er vilde med det!

Skænk fra Hübsch. Plaid fra Nordic Tales, plakat fra Paper Collective

Det første vi bliver mødt af i Julies fine hjem, er den farverige stue, som uden tvivl er det ’modigste’ rum i lejligheden. Det hele startede med, at Julie forelskede sig i det smukke vintage-tapet fra Retrovilla: “Tapetet inspirerede mig til at skabe et rum, der afspejlede mig selv – Og samtidig krydse fingre for at virvaret på en eller anden måde ville gå op i en højere endhed.”

Sofabord med messingstel fra Bloomingville

I stuen finder vi Julies mega seje gulvtæppet, som er det hidtil mest omfattende DIY-projekt hun har kastet sig over. Tæppet måler 150×200 cm og er lavet af afklippede stofstrimler, og som tog omkring 200 timer i alt at lave – fordelt på et år! Hold op et projekt siger vi bare – mega sejt!


I forhold til fotokunst, har Julie en meget specifik præference for foto, der portrætterer kvinder i alle afskygninger. Hendes nuværende yndlings fotograf er: Julie Pike, som formår at skabe en særlig stemning igennem kvindeben/fødder (forhandles hos Paper Collective).

Tapet fra Ferm Living, gulvtæppe og seng fra Ellos. Skrivebord og stol fra We:Do:Woud

Det næste rum vi møder er det gennemførte børneværelse, hvor sønnen Villum bor. Natbordet fandt Julie i storskraldet sidste år – og efter en klat maling og små nye lædergreb passede det lige ind. Krydserne på væggen har hun klippet af sort isoleringstape fra Bauhaus.

Reoler fra Jysk, og opbevaringskasser fra Bauhaus

På det fine børneværelse finder vi også, et budgetvenligt område: “Planterne sørger min søn selv for at passe“.

Sæbedispenser og tandbørstekrus fra Mette Dittmer. Spejl fra Moodings.dk. Lampen er en DIY af glaskugler fra House Doctor

Badeværelset, som hver søndag er spækket med planter, der står i kø til et lille brusebad: “Hvis ikke jeg boede til leje, havde jeg udskiftet de hvide fliser med noget farverigt.”

Ovenfor ses det største rum i lejligheden, som derfor både fungerer som kontor og soveværelse. Den 6 meter lange opbevarings-væg er lavet af materialer fra Bauhaus – og er helt genial til alle lækre planter og dimserier.

Kurve fra Hübsch, tapet fra Ellos, gulvtæppe og bordspejle fra Au Maison

Ved kontorområdet ses Julie yndlingslampe hænger, som er den smukke pendel af sammensatte dele fra Haeng Design.


Sengekappe og tapet fra Ellos. Lampe og spejl fra House Doctor. Den runde velourpude er købt i Pliint i Aarhus.

Sengen er min seneste boligopgradering, da jeg i årevis har drømt om en høj seng, jeg kunne pynte med sengekappe, velourpuder og tunge dyner. Jeg drømmer dog om at udskifte tapetet med ’Pimpernel’ fra William Morris.

Er du ligesom os, helt vild med Julie super smukke, farverige og personlige hjem? Så kan du finde mere inspiration på hendes Instagram @mossroom.dk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være