[single_post_category_name]

Sådan indretter du en perfekt & minimalistisk entré

Entréen er det første rum, som gæster møder, når de besøger dig. Et rum, der emmer af balance og enkelthed, giver et godt førstehåndsindtryk – og ikke mindst ro, som vil sænke sig over dig, husets ejer, såsnart du træder ind ad døren. Vi har samlet 20 inspirerende, minimalistiske entréer – alle er helt enkle, men med hver deres unikke detaljer.

Neutrale striber
Der er brugt helt enkle toner af grå og hvid i entréen her, men det stribede tapet og de grønne planter på bordet gør rummet spændende og friskt.

Rummeligt
Den lille entré forstørres med et stort spejl fra gulv til loft og hvide vægge. Den lysegrå hoveddør giver kontrast til den minimalistiske indretning.

LÆS OGSÅ: Spørg Houzz – Hvordan får jeg min lille entré til at virke større?

Små vægdetaljer
Denne lange og smalle gang er enkel med hvide vægge og mørke trægulve. Den unikke skydedør i træ, kunsten på væggen og den stribede bænk, giver dog rummet personlighed.

Kontrastfuldt
Entréen har flotte, høje vægpaneler, der er malet hvide. Til at bryde det lyse har man valgt at male det øverste af væggen i en mørk blå, der dog stadig virker rolig for øjet.

Mørkt og stemningsfuldt
Når vi tænker på minimalisme forbinder vi det ofte med lyse farver og materialer. Men du kan også skabe et enkelt udtryk med mørke, elegante toner som petroleumsblå og flaskegrøn. Se bare denne entré!

Bløde pasteller
Hvis du vil have lidt farve og dynamik i din entré, uden at det skal larme for meget på væggene, kan du gøre som her og bruge bløde og matchende pastelfarver i grafiske mønstre.

Indbygget og enkelt
Entréen her har flere specialbyggede løsninger, der sikrer god opbevaring. De solide og enkle materialer som egetræ og mørkt flisegulv sikrer en rolig rød tråd i rummet.

Hvid i hvidt En helt hvid entré fra gulv til loft kan også noget. Maler du gulvet i hvid højglans, vil det naturlige lys genspejle sig og oplyse rummet. Gyldne detaljer som bogstaver og billedrammer giver kontrast i rummet.

Fokus på længde
En simpel entré, hvis møbler og interiør fremhæver længden på rummet. Helt enkle rammer som hvide vægge og egetræsgulv matches med kelimtæppe og et karakteristisk rundt spejl.

LÆS OGSÅ: Har du pladsmangel? Her er opbevaringsløsninger til entréen

Simpel glamour
Du behøver ikke adskillige gyldne detaljer og metervis af velour for at skabe en glamourøs følelse. Den hvide entré gøres her elegant af lysekronen og det mørke træbord, der er placeret i midten af rummet med en buket.

Tjekket tapet
Hvis du er glad for mønstre, men stadig ønsker en minimalistisk entré, kan du ligesom i denne entré gå efter enkle tapeter i neutrale farver. Træstammerne på tapetet skaber rolige linjer i rummet, men giver alligevel lidt spræl på væggene.

Sort på hvidt
Et elegant eksempel på, hvorfor blandingen af sort og hvid fungerer så godt i de fleste rum. Kombinationen af de hvide vægge og de sorte døre i højglans er rigtig fin i denne entré, og det antikke sorte spejl er prikken over i‘et.

LÆS OGSÅ: Store drømme, små penge – 12 tips til en smart entré på budget

Af 吉田建設株式会社 – Flere fotos af skandinaviske entréer

Cool vægge
Der er stort set ingen møbler eller dekoration i denne rustikke og minimalistiske entré. Det er heller ikke nødvendigt med den dekorative tavlevæg og den flotte blå cykel.

Lyse, nordiske toner
Entréen er helt gennemført i sit udtryk, hvor materialer som egetræ, læder og kurve og nordiske designmøbler går hånd i hånd.

Minimalisme og mønster
En flot, lys entré med specialbyggede skabe og bænke med opbevaring. Det mønstrede flisegulv giver i den grad rummet karakter og blikfang uden at mætte det.

Geometriske former og grønt
En nem måde at gøre en minimalistisk entré interessant på er ved at bruge utraditionelle former som spejlet her og ikke mindst tilføje grønne planter.

Rustikt og råt
De få elementer, der er tilført i denne entré, passer perfekt til de rustikke vægge og det rå plankegulv.

LÆS OGSÅ: 8 indbydende tips – Sådan indretter du din store entré

Lige i fokus
Lyst træ og olivengrønne skabslåger pryder denne smarte entré, der er fyldt med indbygget opbevaring. Stilen er helt simpel, men den lille detalje med den lyseblå skuffe midt i skabet og den lille bordlampe skaber et spændende fokuspunkt.

Den lyse tråd
I lange, smalle gange er de indbyggede løsninger helt optimale til at skabe multifunktionelle møbler og mere opbevaring. Det lyse trægulv og den indbyggede bænks sæde i træ, skaber helhed i det minimalistiske rum.

Luftigt
Entréen her består af tværgående trælammeler på begge sider, der giver masser af luft og rummelighed. Det mønstrede gulv er med til at markere skiftet fra entré til stue.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide