Sådan sparer du penge, når du flytter i din første lejlighed

Det er stort at skulle flytte ind i din første (eller egen) lejlighed, og det er for det meste også ret dyrt. Møbler og køkkenredskaber kan koste ”en halv bondegård”, og det er derfor, for mange, en nødvendighed at spare mange penge op eller ønske sig gaver til indflytningen. But don’t worry! Vi har fundet nogle gode ideér til, hvordan du kan spare penge, når du skal flytte i din første lejlighed: 

LÆS OGSÅ: 6 blomstrede tapeter, der lukker sommeren ind i dit hjem

Opgradér dine vægge
At pynte dine tomme hvide vægge, behøver ikke at koste en formue. Der er masser muligheder for at finde hjemmesider, hvor du kan få kunst til gode priser, som f.eks. Just Spotted, der sælger smukke (og billige) plakater.

Tilføj noget secondhand 
Køb dit interiør i genbrugsbutikker. Gamle møbler og stel giver personlighed og en bestemt stil, og så er det (for det meste) meget billigere. 

Tænk langsigtet
Vælg møbler, som du er sikker på, at elske i mange år. Disse møbler kan blive en investering for dig. 

Mal i stedet for at købe nyt
Maling kan mange magiske ting. Selv de ”grimmeste” og ældste borde kan blive smukke og “nye” med en omgang frisk maling.

Tænk brugbarhed
Sørg for, at du kan bruge dine boligkøb til mere end et formål. Det er både praktisk og et billigere alternativ. 

LÆS OGSÅ: 7 skønne coffee table books til dit hjem!

Vær kreativ med opbevaring
Man kan finde mange billige og fede muligheder for opbevaring på hjemmesider, som f.eks. Pinterest. Slå dig løs og tjek de forskellige muligheder ud! 

 

Kilde: Popsugar 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og