[single_post_category_name]

Disse boligbloggere skal du følge på Instagram

Instagram er det perfekte univers til at få din dagelige dosis inspiration. Vi er storforbruger af det og kigger flere gange dagens nye opslag igennem. Instagram er derfor også den perfekte platform til boliginspiration. Vi har nedenfor fundet 4 boligbloggere, som du skal følge på Instagram, hvis du også er vild med bolig og design: 

LÆS OGSÅ: 8 TV-borde, der klæder enhver bolig

Lise Vandborg@lisevandborg 

Lise Vandborg står bag den store og kendte boligblog liseogmichael.dk sammen med hendes mand, Michael Stig. Lise og Michael var med i nybyggerne i 2016, og har sidenhen delt deres glæde for bolig og DIY på deres blog og Instagram. Lise Vandborgs Instagram er spækket med  teakfund, genbrugsguld og deres søde søn Villy. Du kan følge Lise Vandborg på hendes Instagram @lisevandborg og på boligbloggen liseogmichael.dk

Katarina Natalie@katarinanatalie

Katarina Natalie er kvinden bag boligbloggen katarinanatalie.dk . Hun tager de smukkeste billeder af sit stilfulde hjem, der er præget af sorte og hvide nuancer. Katarinas Instagramprofil og blog har desuden de fedeste DIY projekter, som vi er vilde med! Du kan følge Katarina på hendes Instagram @katarinanatalie og på hendes blog katarinanatalie.dk

 Ditte Gimm
@ditteblog

Ditte er kvinden bag bloggen ditteblog.dk. Hun deler trofast billeder af sit lækre hjem på hendes Instagram og blog. Dittes univers er præget af DIY, boligprojekter, lyserøde farver, og så har hun den smukkeste blå velour-sofa, som vi SÅ gerne vil have fat i! 😉 Du kan følge Ditte på hendes Instagram @ditteblog og på hendes blog ditteblog.dk

Mette Hansen@chaoticharmonydk

Mette er kvinden bag bolig – og designbloggen chaoticharmony.dk. Mettes Instagramprofil såvel som hendes blog er fuld af smukke billeder af hendes hjem, og det er tydeligt at, der er en stor kærlighed til indretning og designklassikere. Du kan følge Mette på hendes Instagram @chaoticharmonydk og på hendes blog chaoticharmony.dk

 

 LÆS OGSÅ: Vind en lækker Sound Bar designet til at passe til dit hjem

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide